Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki "Gizemli Kız" Bulundu! - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki "Gizemli Kız" Bulundu!

Çorum'da 5 gece art arda geldiği mezarlıkta ağlayan kızın evinde bulunduğu, ruhsal sorunları nedeniyle hastaneye götürüldükten sonra ailesine teslim edildiği ortaya çıktı.

11.05.2018 14:16  Güncelleme: 14:39

Çorum'da bir hafta içinde 5 gece geldiği Ulu Mezarlık'ta bir mezarın başında konuşup, ağlayan genç kız evinde bulundu. İsmi açıklanmayan ve ruhsal sorunlar yaşadığı ileri sürülen kızın hastanede tedavi ettirildiği, ardından emniyetteki sorgusu sonrası yakınlarına teslim edildiği belirtildi.

MEZARLIKTA BİR KADININ MEZARI BAŞINA GELİP AĞLIYORDU

Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.

 <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki

GÖREVLİLER KAÇAN KIZA YARDIMCI OLMAK İÇİN NOT BIRAKMIŞTI

Mezarının üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı not kağıdı bırakıldı. Gizemli kız, 1 Mayıs gecesi yeniden ortaya çıktı. Mezarın başına gelen genç kız, polisin elinden son anda kurtulup, sırra kadem bastı.

POLİSLER KAMERA YERLEŞTİRMESİNE RAĞMEN KIZ YAKALANMADI

Genç kızı yakalamak için polis ağaçların tepelerinde bile arama yaptı. Bir ağaca da Fatma Çiftçi'nin mezarını görebilecek şekilde kamera yerleştirildi. Ancak tüm çabalara karşın bir sonuç alınamadı.

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki

EVİNDE BULUNDUĞU BELİRTİLDİ

Günlerce hem Çorum'dan hem de diğer illerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polis, gizemli kızı, mezarlık yakınlarındaki evinde buldu.

RUHSAL SORUNLARI NEDENİYLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın, ruhsal sorunları nedeniyle hastanede tedavi ettirildiği belirtildi.

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki

AİLESİNİN TESLİM ALDIĞI KIZ, DAHA ÖNCE DE MEZARLIĞA GİDİYORMUŞ

Kızın, ardından emniyete götürüldüğü ve ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildiği öne sürüldü.

Genç kızın daha önceki günlerde de mezarlığa gidip ağladığı ve yakınlarının sık sık mezarlıktan alıp evine götürdüğü belirtildi.

Türkiye\'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki "Gizemli Kız" Bulundu!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki 'Gizemli Kız' Bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (83)

  • reis: sonuna kadar devam nankörler bundan baska adammı var ulkeyı kımse yonetemez allah uuzn ömür versin reise 16 24 Yanıtla
  • sadece yorumcu : Bu bir genç kızımızın eğer doğruysa yakalandıysa ruhsal sorunlarından dolayı mezarlığa gitmesi haberi bu haberin akp nin ülkenin çivisini çıkartmasıyla 16 yılda milletimizin psikolojisini bozup istatistiklere göre antidepresan hapların kullanımı 3 kat artmış yanlış duymadınız tam 3 kat bunlar zor yaşam koşulları ve ahlâki çöküntünün 16 yılda tavan yaptığının göstergesi ama bu haber bunların konuşulacağı yer değil dilimde tüy bitti ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz 9 23 Yanıtla
    Yaw He he: Yaw He he 5 3 lazarov: he la he. üşenmeden bide yazmış okadar 5 2 Tırtıl: Yuvvvv heee heeee 0 0
  • Dogru söyleyen adam: YIL 1993 BEN 17 YASIMDAYIM bu seferde VAN GÖLU CANAVARI CIKTI KARSIMIZA HATIRLAYANLAR BEGENSIN :) 30 1 Yanıtla
  • Bozkurt: Mazot 6 lira oldu dolar 4.25 kuruş bizim konuştuğumuz muhabbete bak 29 1 Yanıtla
  • Deli: Bu kız sayesinde insanlar mezarlığıa gitti.. 26 0 Yanıtla
  • ...: Bu olayda ekmegini cikarmak icin mezarliga pamuk sekeri getiren kardes seni de alkisliyorum .... 25 1 Yanıtla
  • Ruya: Kızın mı yoksa oraya 3harfli var diyip gidenlerin mi piskolojisi bozuk 24 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement