MHP Bartın İl Başkanı Kandil Mesajı Yayınladı - Son Dakika
Yerel

MHP Bartın İl Başkanı Kandil Mesajı Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Berat Kandili dolayısıyla yazılı olarak açıklamada bulundu.

03.07.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Berat Kandili dolayısıyla yazılı olarak açıklamada bulundu.

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, bu günlerde yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığını belirtti. Başkan Özçelik, "Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günler Allah'a bol bol dua ederek, günahlarımız için af dilediğimiz günlerdir. 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın müjdeleyicisi olan bu mübarek kandil gecesi vesilesi ile önce yaratıcımıza, sonrada ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönmeli Allah'tan af dilemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Berat Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını niyaz ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bartın İl Başkanı Kandil Mesajı Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement