MHP'den, Aydoğmuş Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

MHP'den, Aydoğmuş Hakkında Suç Duyurusu

MHP\'den, Aydoğmuş Hakkında Suç Duyurusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, geçtiğimiz günlerde AK Parti 23.dönem Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un bir sosyal paylaşım sitesinde "Bugüne kadar Türklüğümün bir faydasını görmedim" şeklindeki açıklamasıyla...

07.10.2013 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, geçtiğimiz günlerde AK Parti 23. dönem Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un bir sosyal paylaşım sitesinde "Bugüne kadar Türklüğümün bir faydasını görmedim" şeklindeki açıklamasıyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Adliye Sarayı önünde bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, Türklüğün bu milletin ortak cevheri olup, ırkı hiçbir zaman önceliğine almadığını vurgulayarak, "Bugün bu kişinin bu sözleri üzerine Cumhuriyet Savcılığımıza şikayet dilekçesi verdik ve cezalandırılmasını talep ettik.

Öncelikle belirtmek isterim ki Cenabı Allah bizleri Türk Milletinin bir mensubu olarak yaratmıştır. Türklük bu milletin ortak cevheri olup, ırkı hiçbir zaman önceliğine almamıştır. Türklük; müşterek unvanımız, ucu asırlar öncesine giden, derin bir kaynaşma ve birleşme kültüründen ilhamını alan, milletimizin ilelebet şerefle taşıyacağı ismidir.Bu nedenle Türklük yarar-zarar değerlendirmesine tabi tutulacak,maliyet hesabı yapılacak bir şey değildir,olmamıştır ve olmayacaktır. Buradan Cenab-ı hakka bizleri bu milletin mensubu olarak yarattığı için bir kez daha şükrediyorum" dedi.

İslam'ın sancaktarlığını yapan Türklüğüyle gurur duyduğunu dile getiren Daşdan, "Kimse kusura bakmasın, bu topraklarda yaşıyor bu toprakların ekmeğini yiyorsak, kimsenin kutsal değerimiz olan Türklüğümüze hakaret etmesine, aşağılamasına ve itibarsızlaştırmasına asla müsaade etmeyeceğimizi buradan belirtmek istiyorum. Birileri bir faydasını görememişse de, bizler Türklüğümüzden, Türk olmaktan onur duyduk, şeref duyduk, gurur duyduk" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'den, Aydoğmuş Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement