MHP Kaynarca İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

MHP Kaynarca İlçe Kongresi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, MHP'nin kongrelerden 2014'te yapılacak olan seçimlere hazır olarak çıkacağını söyledi.

15.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, MHP'nin kongrelerden 2014'te yapılacak olan seçimlere hazır olarak çıkacağını söyledi.

Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda gerçekleştirilen kongrede konuşan Ünver, vatandaşın ekonomik ve sosyal olarak baskı altında olduğunu savundu.

Ünver, Sakarya'nın ucube tartışmalarla ve gündemlerle vakit kaybettiğini belirterek, "Ulaşım yap-boz olmuş. 'Garı taşıyalım, taşımayalım' gibi boş gündemlerle uğraşıyoruz. MHP, kongrelerden 2014'te yapılacak olan seçimlere hazır olarak çıkacak. Bütün belediyelere talibiz ve hazırız" diye konuştu.

MHP Kaynarca İlçe Başkanı Mehmet Apti ise 25 yıldır MHP'de görev aldığını söyledi.

Kongrede aday olmayacağını ve görevi bıraktığını açıklayan Apti, "Partiye hizmete devam edeceğim. Bu bir veda değil, bayrak değişimidir" dedi.

Konuşmaların ardından tek adayın yer aldığı seçimlerde tüm delegelerin oyunu alan Mustafa Boğaz, MHP Kaynarca İlçe Başkanı seçildi.

Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Sami Uzun, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, Genel Başkan Başdanışmanı Prof.Dr. Recai Coşkun, MHP il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldığı kongrede, hayatını kaybeden KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş da anıldı.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Kaynarca İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement