MHP'li Çınar Mezuniyet Töreninde - Son Dakika
Güncel

MHP'li Çınar Mezuniyet Töreninde

MHP\'li Çınar Mezuniyet Töreninde

MHP Kastamonu Miletvekili Emin Çınar, Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu'nun 11'inci dönem mezuniyet töreninde konuştu.

06.06.2013 19:21  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu'nun (PMYO) 11'inci dönem mezuniyet töreninde konuşan MHP Kastamonu Miletvekili Emin Çınar, 'Türkiye'de son bir haftadır yaşanan olaylarda toplum huzurunun bozulmak istendiğini belirterek, ''Polisimiz ile vatandaşlarımız karşı karşıya getiriliyor.'' dedi.

PMYO'da 464 polis adayının mezuniyet töreninde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, yaklaşık bir haftadır Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylarda polisle vatandaşların bir takım kesimler tarafından karşı karşıya getirilmek istendiğini söyledi.

Milletvekili Çınar, ''2 yıllık eğitimlerini tamamlayıp ülkemizin değişik bölgelerinde bu milletin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için görev yapacak kardeşlerime, yarınları ile alakalı hiçbir şekilde burunlarının bile kanamaması temennisinde bulunmak istiyorum. Çünkü sizler buradaki yeminlerinizle beraber bu ülkenin değerli vatandaşlarının huzuru, birliği ve beraberliği için çaba göstereceksiniz. Özellikle ülkemizde son 1 haftadır yaşanan olaylarda toplumumuzun huzuru bozulmak isteniyor. Toplumumuzun huzurunu bozmak isteyen bir takım insanların yönlendirmesi ile polislerimiz ile vatandaşlarımızın karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını Türk milletinin görmesini arzu ediyorum. Bu ülke her şeyiyle bir bütündür. Ülkemiz asla bölünemez ve bayrağımız gönderden indirilemez. Genç polis kardeşlerimize meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.'' dedi.

Polis adaylarının yemin etmesinin ardından halk oyunu gösterisi sunuldu. Ardından dönem birincisi Aziz Günal yaş kütüğüne ismini çakarken, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Mezuniyet töreni, tören geçişinin ardından mezunların şapkalarını havaya fırlatmasıyla sona erdi.

Tören sonunda mezun polis adayları kolbastı oynadı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Çınar Mezuniyet Töreninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement