Microsoft'un İş Ortaklarına Sağladığı Avantajlar Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Microsoft'un İş Ortaklarına Sağladığı Avantajlar Neler?

ODC Business Solutions Direktörü Sevil Özkan, Microsoft'un Iş ortaklarına sağladığı avantajları Wise TV izleyicileriyle paylaştı.

17.01.2016 02:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ODC Business Solutions Direktörü Sevil Özkan, Microsoft'un Iş ortaklarına sağladığı avantajları Wise TV izleyicileriyle paylaştı.

Microsoft'un sağladığı en büyük değerlerin üretimdeki verimlilik, güvenilirlik ve ulaşılabilirlik olduğunu vurgulayan Özkan, Microsoft Azure'da olmanın getirdiği pek çok fayda ve fırsatın olduğunu dile getirdi. Özellikle, bazı iş alanlarında, dönemsel, mevsimsel hatta özel günlerde çok yüksek hacimli işlerin olduğunu ve talebin arttığını ifade eden Özkan, bu dönemlerde Microsoft Azure kullanmanın faydalarını şu sözlerle anlattı: "Özel günlerde 3-4 kat kapasite artırımı yapmanız gerekebiliyor. Bu noktada da Azure'un esnek altyapısı sayesinde sadece o döneme ait bir kapasite artırımıyla çözüme kavuşabiliyorsunuz. O dönemi çok sağlıklı bir şekilde geçirdikten sonra, kapasitenizi normal seviyenize döndürebiliyorsunuz. Esnek altyapı çok faydalı ve kurumlara birçok fayda sağlıyor."

Konuşmasında veri güvenliğine de değinen Özkan, "Azure'un sunduğu taahhütlerle beraber, kurumlar bulut transformasyonuna daha sıcak yaklaşmaya başladı, buluttaki güvenilirlik ve güvenliğe olan inanç arttı" dedi.

Microsoft\'un İş Ortaklarına Sağladığı Avantajlar Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Microsoft'un İş Ortaklarına Sağladığı Avantajlar Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement