Milletvekili Adayı Yediyıldız Fatsa'da - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Adayı Yediyıldız Fatsa'da

Milletvekili Adayı Yediyıldız Fatsa\'da

AK Parti Ordu milletvekili adayı Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları için Fatsa ilçesine gitti.

09.06.2018 16:38

AK Parti Ordu milletvekili adayı Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları için Fatsa ilçesine gitti.

Yediyıldız, ilk olarak birkaç gün önce seçim çalışmasından dönerken trafik kazasında yaralanan ve kendisinin de olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Mehmet Uçar'ı evinde ziyaret ederek başladı. Burada hasta ile yakından ilgilenen Yediyıldız, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde iş adamları ve çalışanlarla bir araya gelen Yediyıldız, Türkiye'nin 16 yıldır AK Parti tarafından istikrarlı bir şekilde yönetildiğini söyledi.

16 yıldır Türkiye'de bir şeyler yapmaya çalışan, insanlara hizmet etmeye çalışan bir AK Parti olduğunu belirten Yediyıldız, şöyle konuştu:

"Ordu'da yapılan yatırımları hepimiz görüyoruz. Havaalanlarımızı yapıyoruz, hastanelerimizi yapıyoruz, köprülerimizi yapıyoruz, okullarımızı ve halka hizmet için alt yapıya dair ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da daha güzel şeylerin yapılabilmesi için bu istikrarın devamı gereklidir. Bu istikrar sizin elinizde, sizin 24 Haziran'da vereceğiniz oylar bu istikrarı devam ettirecek."

Yediyıldız, daha sonra bir Kur'an kursu açılışına katıldı, ardından da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Adayı Yediyıldız Fatsa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement