Milletvekili Çilez: "Büyük ve Güçlü Türkiye'yi Tüm Vatanperverler Birlikte İnşa Edeceğiz" - Son Dakika
Politika

Milletvekili Çilez: "Büyük ve Güçlü Türkiye'yi Tüm Vatanperverler Birlikte İnşa Edeceğiz"

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, “Milletçe omuz omuza vererek geleceğin büyük Türkiye’sini tüm vatanperverler birlikte inşa edeceğiz” dedi.

02.10.2018 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, "Milletçe omuz omuza vererek geleceğin büyük Türkiye'sini tüm vatanperverler birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Yaptığı yazılı açıklamada, TBMM'nin yeni yasama yılında da hayırlı hizmetler yapılmasını dileyen Hasan Çilez, "Ülkemiz ve milletimizin üzerinde oynanan oyunların hızla bozulup normalleşme sürecine geçerek 17 yıldır olduğu gibi milletimize hizmetimizin artarak devam edeceği günler yakındır" diye konuştu.

Çilez, "Milletçe omuz omuza vererek, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini tüm vatanperverler birlikte inşa edeceğiz. Bu süreçten Amasyamız payına düşeni alacaktır. Bunun için Amasya'ya sevdalı yüreklerle, STK'larla, belediyelerimizle ve siyasi partilerimizle birlikte çalışacağız. Birlikte hizmet edeceğiz. Bu yolda Rabb'im bizlerin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Çilez: 'Büyük ve Güçlü Türkiye'yi Tüm Vatanperverler Birlikte İnşa Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement