Milletvekili Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçimlerine Doğru

Avukat Salih Akça MHP'den Konya Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı.

17.03.2011 16:23

Avukat Salih Akça MHP'den Konya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Akça, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Haziran Genel Seçimleri'nde sandık başında verilecek oyların herkesin geleceğini yakından etkileyeceğini belirtti.

Her Türk vatandaşının bu seçim sürecinde üzerine düşen milli ve manevi görevi yerine getirmekle mesul olduğunu vurgulayan Akça, şunları kaydetti:

"İşte bu mesuliyet duygusu içerisinde Türkiye'nin teminatı, milletimizin partisi Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili adayı olmak oldum. Bizim MHP'de siyaset yapma isteğimiz bir şahsi istikbal arzusundan değil, milletimize hizmet etme, Hak'kın ve hakikatin sesini duyurma ve anlatma gayesindendir. Bizim adaylığımız, Anadolu çocukları üzerinden rant elde eden, seçimden seçime Konya'ya ziyarete gelen, ülke meselelerine duyarsız, çiftçinin, esnafın, köylünün sorunlarından bihaber siyasetçileri siyaset dünyasından tasfiye etmek, onların yerine inançlı, azimli, vatansever Anadolu insanının derdiyle dertlenenlerin söz sahibini olmasını sağlamak içindir. Türkiye'nin bu yeni dönemde her zamankinden daha fazla MHP'ye ihtiyacı vardır. Türkiye'nin teminatı, ihanetin amansız düşmanı, milli ve manevi değerlerimizin düşmanlarının korkulu rüyası MHP'den milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum."

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement