Milletvekilinin Konuşması Sırasında Uyuyakaldı - Son Dakika
Güncel

Milletvekilinin Konuşması Sırasında Uyuyakaldı

Milletvekilinin Konuşması Sırasında Uyuyakaldı

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri İl Danışma Kurulu toplantısında konuşurken, Ak Parti Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'ın kızı uyuyakaldı.

29.07.2013 15:24  Güncelleme: 18:15

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri İl Danışma Kurulu toplantısında konuşurken, annesi Ak Parti Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ile birlikte salonda bulunan 5 yaşındaki Reyhan uyuyakaldı.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro salonunda düzenlenen İl Danışma Kurulu'nda konuşan Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın isteğiyle konuştuğunu hatırlattı. İftara 2 saat kala konuşmanın zor olduğunu belirten Elitaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Elitaş, 47 dakika süren konuşmasında parti olarak eleştirilere açık olduklarını söyledi.

Annesi Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ile birlikte toplantıya gelerek, protokolün yanındaki sandalyede oturan 5 yaşındaki Reyhan da konuşmalar sırasında uyuya kaldı. Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Bakan Taner Yıldız kürsüye çıktığı sırada kızını uyandırıp danışmanı ile dışarı yolladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milletvekilinin Konuşması Sırasında Uyuyakaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement