Minik Baran İçin Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Minik Baran İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Minik Baran İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Sarıyer’de piknik yapmaya gelen bir ailenin 4 yaşındaki çocukları Baran Çelik ormanlık alanda kayboldu.

16.06.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de piknik yapmaya gelen bir ailenin 4 yaşındaki çocukları Baran Çelik ormanlık alanda kayboldu. Kaybolan Baran Çelik'i bulmak için ormanda geniş çapta arama çalışması başlatıldı.

İstanbul Batmanlılar Derneği bünyesinde Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı'na piknik yapmaya gelen Çelik ailesi'nin en ufak ferdi olan Baran Çelik saat 16.30 sıralarında ormanlık alanda kayboldu. Çocuklarının alanda olmadığını farkeden aile yakın çevrede arama çalışması yaptı. Aile fertlerinin Baran'ı bulamaması üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Belgrad Ormanı'na gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaparken küçük Baran Çelik'in izine rastlayamadı. Bunun üzerine Belgrad Ormanı'na İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi olmak üzere çeşitli belediyeler ve sivil toplum kuruluşları Baran Çelik'in arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Eğitimli köpekler ve el fenerleri eşliğinde arama çalışmalarına başlayan ekipler şuana kadar Baran Çelik'e ulaşamadı.

Ormanlık alanda kaybolan Baran Çelik için arama ve kurtarma çalışmalarının sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Arama ve kurtarma çalışmalarında 150 kişinin görev yaptığı öğrenildi. Olay yerine tedbir amaçlı çevik kuvvet ekipleri de geldi. Herhangi bir olumsuzluğa karşın olay yerinde hazır olarak bir ambulansın da bekletildiği görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Baran İçin Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement