Minik Kalpler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Minik Kalpler İftarda Buluştu

Minik Kalpler İftarda Buluştu

Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde, belediye ve İlçe Müftülüğü öcülüğünde düzenlenen iftar programında bir araya gelen çocuklar, başkan ve müftü amcalarıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

30.06.2016 10:21

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde, belediye ve İlçe Müftülüğü öcülüğünde düzenlenen iftar programında bir araya gelen çocuklar, başkan ve müftü amcalarıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Yaz Kur'an kurslarına devam eden ilçe genelindeki çocuklarla iftarda buluşan Günyüzü Belediye Başkanı Mehmet Remzi Arayıt, çocuklarla birlikte oruç açmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bugün iftarımızı Kur'an kursu öğrencilerimizle birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza naçizane hediyelerimiz oldu. Rabbim cümleten tutuğumuz oruçlarımızı kabul etsin ve bizlere hayırlı birer evlatlar yetiştirmeyi kabul eylesin" şeklinde konuştu.

Günyüzü Müftüsü Ahmet Kocakoç ise, "Başkanımız ve çalışanlarına bu güzel iftar programını hazırladıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah organize edilen üç iftarda Kur'an kursu öğrencilerimizle iftar programlarında birlikte olacağız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Kalpler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement