Minik Karikatüristler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Minik Karikatüristler Sertifikalarını Aldı

Minik Karikatüristler Sertifikalarını Aldı

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Dönem Karikatür Atölyeleri, sertifika töreni ile sona erdi.

11.01.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Dönem Karikatür Atölyeleri, sertifika töreni ile sona erdi.

Ülkü İlkokulu, Muttalip Atatürk İlkokulu ve Mehmet Yaşar Gülle İlkokulu'ndan katılan yaklaşık 50 öğrenci, başarılı bir eğitimin ardından karikatürlerini sergileyerek, Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev'e gelen konuklardan tam puan aldılar. Atilla Ekşi, Sevil Özgür, Sertaç Ürer'den karikatür yapmayı öğrenen çocuklar, gelecek için birer karikatürist adayı oldu. Etkinlikte bulunan, bir sonraki dönem karikatür eğitimi verecek olan Yaşar Arda tören öncesinde, " Eskişehir'de yaklaşık 8-10 karikatürist olarak çalışmalara devam ediyoruz. Karikatür kursu veren arkadaşlarımızın hepsi çok yetenekliler. Böyle bir ortamı oluşturduğu için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yaşam devam ettikçe sizlere yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise yaptığı konuşmasında, "Öncelikle velilerimizin ve çocuklarımızın yeni yıllarını kutluyorum. Sağlık mutluluk huzur ve barış diliyorum. Karikatür çalışması Türkiye'de yapılan nadir işlerden birisi. Bu işin esas mimarı, Kamil Masaracı dostumuzdur. Genç yaşta kaybettiğimiz Atila'mızın adını verdik buraya. Çok sevdiğimiz bir insandı. Her şeyden önce bir insandı. Burası çocuklarımız için çok önemli bir yer. Çocuklarımızın ufkunu açacak. Nice gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkacak. Çocuklarımız, akıllarında ve yüreklerinde taşıdıkları çizgileri kağıda dökecekler. Bugün 50'ye yakın çocuğumuz kursu tamamladılar. Elbette çalışmak isterlerse kursumuz açık. Çocuklarımız ülkemizin geleceği ve bu yüzden onlara çok iyi bakmamız lazım. Yolunuz açık olsun" diye belirtti.

Konuşmaların ardından karikatür kurslarını tamamlayan çocuklar, Başkan Ataç'ın ve karikatür öğretmenlerinin elinden sertifikalarını ve hediyelerini aldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Karikatüristler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement