Misafirlerinizi Kendi Evinde Hissettirecek Öneriler - Son Dakika
Emlak

Misafirlerinizi Kendi Evinde Hissettirecek Öneriler

Misafirlerinizi Kendi Evinde Hissettirecek Öneriler

15.02.2018 20:19

Misafir, Türk halkı olarak başımızın tacıdır. Onları evlerinde hissettirmek de bizim görevimizdir. Misafir odalarınızda yapacağınız küçük dokunuşlarla konuklarınızın kendilerini rahat hissetmelerini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. İşte sizlere misafirlerinizi kendi evinde hissettirecek kendin yap projeleri:

Çay ve kahve standı

Konuklarınızın ne zaman uyanacağı belli olmaz. Sizden çok önce de uyanabilirler. Misafir odasına koyacağınız küçük bir kettle ve yanına bırakacağınız çay, kahve gibi içecekler, onları evinde hissettirecektir. Kimseyi rahatsız etmeden rahatça çay ya da kahvelerini içebilirler. Bu yaratıcı ve basit çözümle misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz.

Wifi şifre kartı

Odaya koyacağınız bir wifi şifre kartı sayesinde şifreyi vermeyi unutsanız bile misafirleriniz gece yarısı size wifi şifresi sormak zorunda kalmaz. Yaratıcı ve dekoratif kartlar sayesinde misafir odanıza hoş bir hava da katabilirsiniz. Ne de olsa devir, internet devri.

Güzel kokan çarşaflar

Misafirler gittikten sonra tabii ki normal olarak yastık kılıflarını ve çarşafları yıkarız. Ancak ne zaman misafir geleceğini bilemeyiz. Ani gelen misafirlere kendilerini rahat hissettirmek için, yıkadığımız çarşafların arasına koyacağınız kokular onların ilk günkü gibi kokmalarını sağlar. Misafirleriniz de rahat bir uyku çeker.

Sepetler

İçinde günlük ihtiyaçlar için kullanılabilecek eşyalar olan bir sepetle misafirlerinizi gülümsetebilirsiniz. Diş macunu, diş fırçası, havlu gibi eşyalar sürekli unutulan şeyler olduğu için öncenden hazırlayıp misafir odasına koymanız sizi de "Acaba havlu vermeyi unuttum mu?" telaşından kurtaracaktır. Konuklarınız için ise güzel bir jest olacaktır.

Mini bar

Oluşturacağınız bir mini bar sayesinde, gece acıkan ya da uykusu kaçan misafirlerinizi bu dertten kurtarabilirsiniz. İçine tatlı, tuzlu atıştırmalıklar, tazeleyici içecekler koyduğunuz bir mini bar konuklarınızı oldukça sevindirecektir. Ne de olsa gece atıştırmayı herkes sever.

Misafir defteri

Misafirlerinizin kullanabileceği defterler ve kalemler de önemlidir. Ne zaman not almanız gerekeceğini bilemezsiniz. ya da belki sizin için küçük bir teşekkür notu bile yazabilirler. Odanıza renk katacak dekoratif kılıflarla süslediğiniz bir defter ve yanında şık bir kalem her zaman işe yarayacaktır.

Hediye paketi

Başka bir şehirden gelen misafirleriniz için hazırlayacağınız basit bir hediye paketi de onları oldukça mutlu edecektir. Bulunduğunuz şehri hatırlatan bir buzdolabı magneti, küçük yerel ürünler, mumlar, sabunlar sevimli birer hediye olacaktır ve evlerine döndüklerinde de misafirlerinize sizinle ne kadar iyi vakit geçirdiklerini hatırlatacaktır.

Bunlar gibi küçük, misafirlerinizi evinde hissettirecek kendin yap projeleri sayesinde her zaman mükemmel bir ev sahibi olabilirsiniz. Konuklarınız da sizi her zaman sevgiyle anar.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Misafirlerinizi Kendi Evinde Hissettirecek Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement