Moda & Sosyete - Son Dakika
Magazin

Moda & Sosyete

Moda & Sosyete

Uzun Bir Aranın Ardından, Nihayet İstanbul Cemiyet Hayatı Büyük Bir Davet Yaşayabildi.

25.08.2013 09:01

Uzun bir aranın ardından, nihayet İstanbul cemiyet hayatı büyük bir davet yaşayabildi. Yaz mevsiminin güneşi ve denizi iyi de, cemiyetin şehir dışı tatile gitmesiyle davetlerin sayıca azalması can sıkıcı. Bu haftadan itibaren sizler için sadece şıkları değil, rüküşleri de seçeceğim. Sonbahar-kış sezonunun eli kulağında. Her hafta tarzını beğendiğiniz cemiyetin ünlü bir ismine yeni sezon için şimdiden neleri gözüne kestirdiğini soracağım. Kısaca en güzelinden yine 'Moda ve Sosyete' diyeceğiz!

HAFTANIN GÜZELİ

Gözde Çarmıklı ve muhteşem güzellikteki Vera Wang gelinliği... Klasik Türk gelin adeti olan, çekiçle vursan kırılmaz topuzlardan kaçınması çok hoşuma gitti. Güzel yüzünü doğal saçları ve dozunda makyajıyla taçlandırmış. Gelinliğin kesimi çok yakışmış. Zarif takılarıyla hem güzel, hem de çok klas bir gelin olmuş. Çifte mutluluklar demeyi de ihmal etmeyeyim...

HAFTANIN KONUĞU

Yasemin Masis

Son dönemde güzelliği ve tarzıyla dikkat çeken başarılı mimarlarımızdan Yasemin Masis'e, sonbahar-kış sezonu için şimdiden gözüne kestirdiklerini sordum. Birbirinden güzel seçimlere hazır olun:

Valentino biker botlar

Emilio Pucci metalik çanta

Ralph Lauren denizci şapkası

Emilio Pucci bilezik

Jimmy Choo bordo süet ayakkabı

DÜĞÜNÜN RÜKÜŞLERİ

Siyah ve mavi ikilisi, birarada taşınması en zor renklerdendir. Bu zor iki rengin üstüne bir de incikler boncuklar ve manasız fırfırlar ekleyince, ortaya son derece zevksiz bir elbise çıkması kaçınılmaz. Azade Balkaner gibi güzeller güzeli bir hanımdan beklenmeyecek bir zevksizlik örneği.

Harika Güral'dan suratımı ekşiten seçimler silsilesi. Elbise bildiğiniz Barbie bebeğin prenses serisinden. Saçlar ve makyaj her zamanki abartılıkta. Ama en kötüsü, bir haute-couture elbisenin; deri lame ve üzerinde YSL logosu olan bir portföyle eşleştirilmesi!

DÜĞÜNÜN ŞIKLARI

Burcu Esmersoy; pudra renkli Zuhair Murad elbisesi, şeffaf clutch'ı, saç modeli ve makyajıyla adeta Hollywood'un kırmızı halısını İstanbul'a taşımış. Tek merak ettiğim, elbisesinin arkadan nasıl göründüğü. Çünkü bu elbiseyi daha önce Kristen Stewart giymişti ve inanılmaz cesur ve seksiydi.

Hülya Kalyoncu'nun Alexander McQueen elbisesini daha önce Emek Külür Saran ve Beren Saat de giymişti. Ama içlerinde en çok Hülya Kalyoncu'nun taşıyışını beğendim. Kumaş üstünden adeta su gibi dökülmüş. Takıları, saç modeli ve makyajıyla müthiş zarif bir şıklık içinde.

Banu Çarmıklı; yaz düğünleri için en sevdiğim renklerdeki çiçek desenli Badgley Mischka elbisesiyle nefis görünüyor. Makyajı hafif ama rujunun rengi daha yumuşak olabilirdi. Buna rağmen uygun takıları, doğal tonlardaki clutch'ı ve zarif havasıyla tartışılmaz çok şık.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Moda & Sosyete - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement