Modyo Tv'ye Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülü - Son Dakika
Güncel

Modyo Tv'ye Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülü

İletişim sektöründe 46’ncı yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri 400’ün üzerinde katılımcıyla sahiplerini buldu.

11.05.2018 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İletişim sektöründe 46'ncı yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri 400'ün üzerinde katılımcıyla sahiplerini buldu. Modyo TV, TÜHİD Altın Pusula Yarışmasında "Topluluk İletişimi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

İletişim sektöründe 46'ıncı yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD); bu yıl 17'cisi gerçekleştirilen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'ni sahipleriyle buluşturdu. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, Zorlu PSM SkyLounge'da gerçekleştirilen törende açıklandı.

Altın Pusula Ödül Töreni, BM Kalkınma Programı (UNDP) Ülke Direktörü Claudio Tomasi, Şile Belediyesi Başkanı Can Tabakoğlu başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasının önemli simaları, seçici kurul üyeleri ile dört yüz kişinin üzerinde katılımla gerçekleşti. Törende ayrıca kamu ve özel sektör temsilcileri, medya ve halkla ilişkiler profesyonelleri, akademisyenler ve genç iletişimciler yer aldı.

Vapurdan metrobüse, tramvay dan metroya günde 3milyon 600 bin yolcuya dijital bir platform üzerinden araç içi ekranlar vasıtasıyla ulaşarak faydalı bilgiler ve eğlenceli videolarla keyifli seyahati yolcuya yansıtan Modyo TV, TÜHİD Altın Pusula Yarışmasında "Topluluk İletişimi" kategorisinde ödüle hak kazandı.

TÜHİD Başkanı Gonca Karakaş törendeki açılış konuşmasında; dünyanın önemli konularından birinin dijitalleşme olduğunu, dijitalleşmeden en hızlı etkilenen sektörlerin birinin de iletişim olduğunu söyledi. TÜHİD olarak dijital dönüşümün içinde yer almanın ötesinde bu değişime liderlik etmek için çalıştıklarını belirtti. İletişimin birleştirici gücü olduğunu kaydeden Karakaş, "İletişimin birleştirici gücüne inananlar olarak çalışmalarımızı büyük bir özveri ile yürütüyoruz. Bu yolda bize destek olan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Modyo Tv'ye Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement