Moto Z2 Force'tan Kötü Haber! - Son Dakika
Ekonomi

Moto Z2 Force'tan Kötü Haber!

Moto Z2 Force\'tan Kötü Haber!

Hakkında birçok sızıntı gün ışığına çıkan Motorola Moto Z2 Force ile ilgili olarak ürünü bekleyenleri üzecek yeni bilgiler geldi.

21.07.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkında birçok sızıntı gün ışığına çıkan Motorola Moto Z2 Force ile ilgili olarak ürünü bekleyenleri üzecek yeni bilgiler geldi. Peki Moto Z2 Force, halefine göre hangi eksikle ?

Moto Z2 Force küçük bataryayla geliyor

5.5 inç ekran, Snapdragon 835 çipset, iki adet 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve kulaklık girişi gibi detaylara sahip olan Motorola Moto Z2 Force, 6 GB RAM ile birlikte gelecek ancak ABD'de kullanıcılar için bellek miktarının 4 GB olacağı ileri sürülmüş durumda.

Moto Z2 Force'tan Kötü Haber!

Depolama tarafındaysa Çinli kullanıcılar 128 GB alana sahip olacakken, diğer kullanıcılar için 64 GB sunulacak. Öte yandan microSD slotu sayesinde depolamayı 2 TB'a kadar çıkartmak mümkün. Esas kötü haberse bataryanın Moto Z Play modeline göre yüzde 22 oranında daha küçük bir bataryayla sunulacağı iddiaları. Bu durumda önceki modelin 3500 mAh bataryası, bu modelde 2730 mAh seviyesine düşmüş olacak. Şirketin aynı durumu Moto Z2 Play modelinde de yaşattığını hatırlatalım.

Moto Z2 Force'un renk seçenekleri arasındaysa Süper Siyah ve Has Altın bulunacak. T-Mobile aboneleri içinse ekstradan Ay Grisi seçeneği mevcut olacak. Ürünün su tutmaz nano kaplamayla geleceği de bilgiler arasında yer alıyor.

Motorola Moto Z2 Force akıllı telefonun çıkış tarihi olarak 25 Temmuz bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Moto Z2 Force'tan Kötü Haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement