MSA ile Tanışma Günü - Son Dakika
Güncel

MSA ile Tanışma Günü

MSA ile Tanışma Günü

Tanışma Günü'ne, profesyonel mutfak eğitimine ilgi duyan herkes davetli.

27.06.2013 11:49

TÜRKİYE'NİNİLK VE TEK ULUSLARARASI DİPLOMALI PROFESYONEL AŞÇILIK OKULU MSA İLE TANIŞMA GÜNÜ

Uluslararası City& Guilds diploması ile Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veren, eğitim kalitesi Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından ödüllendirilmiş ve ABD'de maaşlı staj imkanı tanıyan tek profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), 4 Temmuz'da "Tanışma Günü" düzenliyor. Tanışma Günü'ne, profesyonel mutfak eğitimine ilgi duyan herkes davetli.

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası diplomalı profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi(MSA), 4 Temmuz 2013 Perşembe günü kapılarını, aşçılık mesleği ve MSA'nın profesyonel eğitim programlarıyla tanışmak isteyenlere açıyor. Maslak'ta bulunan MSA Auditorium'da düzenlenecek Tanışma Günü'nde, saat 11.00 ve 17.00'de olmak üzere iki ayrı seans gerçekleştirilecek.

MSA Tanışma Günü'ne aşçılık mesleği, MSA'nın eğitim sistemi, uluslararası diploma değeri, kariyer fırsatları, okulun kural, işleyiş ve müfredatı gibi konularda bilgi almak isteyen şef adayları, veliler, sektör profesyonelleri ve diğer ilgililer katılacak. MSA yetkilileri, katılımcılara detaylı bilgi verecek ve okulu gezdirecek. İsteyen katılımcılar buluşma sırasında okula başvuru yapabilecek.

Mutfak Sanatları Akademisi

2004 yılında kurulan ve Maslak'taki kampüsünde faaliyet gösteren Mutfak Sanatları Akademisi (MSA),verdiği ayrıcalıklı eğitim ile dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösteriliyor. MSA bugüne kadar yiyecek-içecek sektörüne üç bini aşkın mezun verdi. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel bir okul olan MSA, dünyanın en büyük akreditasyon kurumlarının başında gelen İngiltere kökenli City & Guilds tarafından akredite edilmiş ve Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından 2011 yılında "profesyonel mutfak eğitiminde yüksek kalite ödülü" ile ödüllendirilmiş dünyadaki tek okul. MSA mezunları, New York, Londra, Paris, Milano, Dubai başta olmak üzere dünyanın her yerinde önde gelen işletmelerin mutfaklarında görev yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MSA ile Tanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement