Mucize Doktor'un Ferman'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride'si çıktı - Son Dakika
Magazin

Mucize Doktor'un Ferman'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride'si çıktı

Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna'nın birlikte görüntülendiği gizemli kadın, TRT 1 dizisinin oyuncusu çıktı.

28.10.2019 16:26  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranlarda fırtına gibi esen Mucize Doktor'un Ferman doktoru Onur Tuna geçtiğimiz günlerde bir güzelle objektiflere yakalanmıştı.

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Nişantaşı'nda kameraları fark edince panikleyen Onur Tuna ve yanındaki genç kadın, "İkimizi lütfen bir arada görüntülemeyin" demiş ve aralarında bir ilişki olmadığını söylemişlerdi. Eliyle yüzünü de gizlemeye çalışan gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı.

Mucize Doktor'un Ferman'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride'si çıktı

VUSLAT'IN OYUNCUSU DEVRİM ÖZKAN

Snobmagazin'in haberine göre Onur Tuna'nın yanındaki kadının Vuslat dizisinde Feride karakterini canlandıran Devrim Özkan olduğu öğrenildi. Ayıca Onur Tuna 34, Devrim Özkan ise 21 yaşında.

Mucize Doktor'un Ferman'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride'si çıktı

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?

Güzelliği ve oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncuDevrim Özkan, aslen Muğlalı olup, 1998 yılında dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray'ı canlandırdı. Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı. Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride'yi canlandırıyor.

Mucize Doktor'un Ferman'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride'si çıktı
Mucize Doktor\'un Ferman\'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride\'si çıktı

Son Dakika Magazin Mucize Doktor'un Ferman'ı ile görüntülenen gizemli kadın, Vuslat dizisinin Feride'si çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Feryal: 'Vuslat,, güzel dizi 5 1 Yanıtla
    Feride: Serkan böyle ellemeli olsun ::))) 1 1 Feryal: Serkan bende sana beyin alicam) 2 0 : Serkan seni firar ettiğin hastaneye geri çağırıyorlar, henüz tedavin tamamlanmamış :)) 1 0 : Serkan sen git önce aç karnını doyur, evde çocuklar ekmek bekliyor 1 0 Serkan : Feryal Sana telefon alicamm) 0 1 : Serkana tavuk beyni al, bence yeterli olur :)) 1 0
  • TV ye hayır: Şu saçma diziyi Reyting rekortmeni yazıyorsunuzya aslın da Reytinglerde çakıldığı için haber yapıyorsunuz Reyting için aşk yasarlar boşanırlar öpüşürler kaza geçirirler para herşey oldu artık eskiler ne güzeldi herşey doğaldı 3 0 Yanıtla
  • Gerçekçi: Deve güreşi yapar bunlar,demedi demeyin 2 1 Yanıtla
  • Kartal : Yapmacık kız 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement