Müftü Karabayır, Kur'an Kurslarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Müftü Karabayır, Kur'an Kurslarını Denetledi

Müftü Karabayır, Kur\'an Kurslarını Denetledi

Erzincan Müftüsü Yavuz Karabayır Kur’an Kurslarını ziyaret ederek denetimde bulundu.

30.10.2017 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Müftüsü Yavuz Karabayır Kur'an Kurslarını ziyaret ederek denetimde bulundu.

Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen ile birlikte, Bahçelievler ve Münire Hanım & Ahmet Hamza 4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarını ziyaret eden Müftü Karabayır, öğrencilerin eğitim-öğrenim durumlarını gözden geçirip, çocuklarla birebir ilgilenerek onlara sorular sordular.

Buradaki ziyaretin ardından Dede Paşa Erkek Kur'an Kursunu ziyarette eden Müftü Karabayır ve beraberindekiler zihin ve bedenleriyle Kur'an'a muhafızlık yapan hafızlardan, Kur'an-ı Kerim okunmasını dinleyip hafızların işledikleri derse iştirak ettiler.

Farklı etkinliklerle gençlerin yüreklerini inşa etmeye çalışan hocalara, bu mekanı en hayırlı iş için imar eden hayırseverlere, evlatlarını bu davaya adayan velilere, gönlü bu yolda olanlara dualarla ziyaretini tamamlayan Müftü Karabayır ardından, Yoğurtlu Beldesi Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Hizmete yeni açılan Yoğurtlu Beldesi Kız Kur'an Kursu, semt kütüphanesi, 4-6 yaş grubu öğrenci sınıfı ve köy sakinleri oturma odasını ziyaret eden Müftü Karabayır, kız Kur'an kursunda okuyan bayanlar ve 4-6 Yaş grubu çocukların buradaki eğitim-öğrenimlerinin işleyişine tanıklık edip belde sakinleriyle sohbet etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müftü Karabayır, Kur'an Kurslarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement