Muğla Engelli Yazara Kuru Fasulye ve Pilav Günü ile Destek-Hd - Son Dakika
Güncel

Muğla Engelli Yazara Kuru Fasulye ve Pilav Günü ile Destek-Hd

Engelli yazara kuru fasulye ve pilav günü ile destekMUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı, kuru fasulye, pilav günü etkinliğini kas erimesi hastası Duriye Aksu'nun çıkardığı şiir kitabına destek olmak için düzenledi.

10.05.2018 18:39

Engelli yazara kuru fasulye ve pilav günü ile destek

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı, kuru fasulye, pilav günü etkinliğini kas erimesi hastası Duriye Aksu'nun çıkardığı şiir kitabına destek olmak için düzenledi.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Marmaris Şubesi, 'Engelliler Haftası' kapsamında bir restoranda geleneksel kuru fasulye ve pilav günü düzenledi. Kas erimesi hastası 33 yaşındaki Duriye Aksu'nun çıkardığı şiir kitabına destek olmak için düzenlenen etkinliğe; Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Turunç Kadın Platformu ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı'nın yanı sıra vakfın 100 gönüllü üyesi destek verdi. İkram edilen kuru fasulye ve pilavdan yiyen davetlilere, İYİ Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri 100 gül dağıttı. Ardından Aksu'nun 'Bitmeyen Umutlar' adlı kendi yazdığı şiir kitabının satışı yapıldı. Tanesi 10 liradan yaklaşık 100 kitap, kısa sürede satıldı. Orkestra ve yerel sanatçının hareketli şarkıları eşliğinde davetliler, pistte oyun oynadı.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Yasemin Tümer, "Bu yıl 15'inci kuru fasulye ve pilav gününü düzenledik. Engelliler Haftası kapsamında düzenlediğimizin etkinliğimizde Muğla'da yaşayan kas erimesi hastası Duriye Aksu kendi yazdığı şiirlerini kitap haline getirmiş kendisine destek vermek için bir aradayız. Destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Muğla Engelli Yazara Kuru Fasulye ve Pilav Günü ile Destek-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Engelli Yazara Kuru Fasulye ve Pilav Günü ile Destek-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement