Muğla Patlayan Sinek İlacı Yangına Neden Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Muğla Patlayan Sinek İlacı Yangına Neden Oldu

Patlayan sinek ilacı yangına neden olduMUĞLA'nın Milas ilçesindeki bir marketin deposunda yer alan sinek ilaçları, sıcak hava nedeniyle patladı.

20.07.2018 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patlayan sinek ilacı yangına neden oldu

MUĞLA'nın Milas ilçesindeki bir marketin deposunda yer alan sinek ilaçları, sıcak hava nedeniyle patladı. Alevlere müdahale eden market sahibinin dumandan etkilendiği yangın, işletmeye yakın ormanlık alana da sıçradı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. İşletme sahibi tedaviye alındı.

Zeytinlikuyu Mahallesi'ndeki bir marketin üst katında depo olarak kullanılan bölümünde, bugün saat 16.30 sıralarında, sıcak hava nedeniyle patlayan sinek ilaçları yüzünden yangın çıktı. Depoyu saran alevlere, ilk müdahaleyi market sahibi ve çevrede bulunan tatilciler yaptı. Yangın söndürme tüpleriyle yapılan müdahale sırasında, market sahibi dumandan etkilendi. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işletmeci tedaviye alındı. Yapılan müdahale sırasında patlamaya devam eden ilaç şişelerinin bazıları yakındaki ormanlık alana kadar uçtu. Bir grup vatandaş ise tüplerle ormanlık alanda başlayan küçük çaplı yangınlara müdahale etti. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak, söndürdü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla Patlayan Sinek İlacı Yangına Neden Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Muğla Patlayan Sinek İlacı Yangına Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement