CHP'li İnce Fatsa ve Ünye'de Halka Seslendi - Son Dakika
Politika

CHP'li İnce Fatsa ve Ünye'de Halka Seslendi

CHP\'li İnce Fatsa ve Ünye\'de Halka Seslendi

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ordu'nun Fatsa ve Ünye ilçelerinde vatandaşlara hitap etti.

25.03.2014 19:34  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ordu'nun Fatsa ve Ünye ilçelerinde vatandaşlara hitabetti.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda kalabalığa konuşan Muharrem İnce'ye CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP İl Başkanı Osman Güngör, CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi ve CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Ulvi Süvarioğlu eşlik etti.

Muharrem İnce, 30 Mart yerel seçimlerinde ampulü patlatmaları gerektiğini söyledi. İnce, "Başbakan'ın hakaret ettiği kişilerden ve değerlerden helallik alması gerekir. Eski bir öğretmen olarak ona sıfır not veriyorum. Sadece İngilizcesine bir veriyorum. Onu da (one munite) demeyi öğrendiği için" dedi.

"'FINDIK PARA ETMİYOR' DEDİNİZ, YÜZDE 65 OY VERDİNİZ"

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Fatsa'nın ardından Ünye'ye gelerek halkla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan İnce, "Yolları kestiniz fındık para etmiyor diye sonra yüzde 65 oy verdiniz" ifadesini kullandı. Muharrem İnce konuşmasında, "30 Mart'ta sadece bir belediye başkanı seçmeyeceksiniz. AKP'ye oy verenlere sesleniyorum, tamam sizin bir kabahatiniz yok siz iyi niyetlice oy verdiniz ama artık gerçek yüzlerini görün. Ordululara sesleniyorum, yolları kestiniz 'fındık para etmiyor' diye sonra yüzde 65 oy verdiniz. O zaman yolları niye kesiyorsunuz?" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li İnce Fatsa ve Ünye'de Halka Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement