Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı: Başkan bomba gibi - Son Dakika
Güncel

Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı: Başkan bomba gibi

Koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle uzun süre yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı. Böcek'i hastanede ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı paylaşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, "Kendisi bomba gibi" notunu düştü.

30.11.2020 11:44  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastane odasında Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'i ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun" dedi.

Muhittin Böcek'ten 105 gün sonra ilk görüntü

NE OLMUŞTU?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs nedeniyle tedaviye alınmıştı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de yoğun bakıma alınan ve 64 gün kalan Başkan Böcek, 9 Kasım'da normal servise çıkarıldı. Başkan Böcek'in kısa süre içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

Muhittin Böcek\'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı: Başkan bomba gibi

Son Dakika Güncel Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı: Başkan bomba gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • tuhaf: Rabbim bütün müslümanlara şifa versin 34 4 Yanıtla
    AMİN: AMİN 11 0 kara: tüm insanlara şifa versin RABBİM o kadar büyük ki! herkesin yaratıcısı dır. 9 1
  • andsmero: kadın ıyı bakmıs 5 2 Yanıtla
  • bolulu: uzun zamandır aldığım en güzel haber ALLAH başkanımızı ANTALYAYA VE TÜRKİYEYE BAĞIŞLADI ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN BAŞKANIM 4 0 Yanıtla
  • muhittin başkan geçmiş olsun: çok geçmiş olsun sayın başkanım.Allah acil şifalar versin.antalyaya nice hizmetler yapmanız dileğiyle 4 0 Yanıtla

Advertisement