Muhteşem Bir "Yılbaşı Partisi" - Son Dakika
Güncel

Muhteşem Bir "Yılbaşı Partisi"

Muhteşem Bir "Yılbaşı Partisi"

Dostluk Çocuk Yuvası; SAÜ Vakfı Özel Okulları'nda muhteşem bir gün geçirdi.

02.01.2012 10:11  Güncelleme: 11:15

SAÜ Vakfı Özel Okulları; 2012'ye Dostluk Çocuk Yuvası'yla Girdi

Sakarya'nın önde gelen özel okullarından SAÜ Vakfı Özel Okulları'nın 4A ve 4B Sınıfı Öğrencileri; 2011'e veda edip, 2012'ye de "Merhaba" derken; Dostluk Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarla birlikte muhteşem bir "Yılbaşı Partisi" düzenledi.

EĞLENCE, PASTA VE HEDİYE

Yeni yıla Yenikent Karaman Mahallesi'nde bulunan Dostluk Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarla birlikte giren Aysel Çelikörs Okul Müdürlüğü'ndeki Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Özel Okulları'nın Fehmi Subaşı Öğretmenliği'ndeki 4A Sınıfı Öğrencileri ile Nükhet Bilgin Öğretmenliği'ndeki 4B Sınıfı Öğrencileri; onlar için sürpriz bir "Yılbaşı Partisi" düzenledi. Okulun Serkan Acar nezaretindeki binicilik bölümünde Midilli atına binen Dostluk Çocuk Yuvası'nın çocukları, burada ufak bir gezinti yaptıktan sonra, okulun yemekhanesinde kendileri için düzenlenen programa katıldı.

4A ve 4B Sınıfı Öğrencileri'yle birlikte "Yeni Yıl" pastasını keserek 2012'ye de "Merhaba" diyen çocuklar; birlikte yemek yiyerek, doyasıya eğlendi. Okul aile Birliği Başkanı Sema Balaban'ın da yer aldığı etkinlikte İlköğretim Okul Müdüresi Aysel Çelikörs tarafından, Dostluk Çocuk Yuvası çocuklarını hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhteşem Bir 'Yılbaşı Partisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement