"Muhteşemsin" Diye İltifat Eden Ünlü DJ Solomun Çaldı, Şeyma Kabinde Dans Etti - Son Dakika
Magazin

"Muhteşemsin" Diye İltifat Eden Ünlü DJ Solomun Çaldı, Şeyma Kabinde Dans Etti

Şeyma Subaşı düğün sonrası AfterParty'de çalması için, kendisine "muhteşemsin, enerjin harika" diye iltifat eden dünyaca ünlü DJ Solomun'u tercih etti.

20.09.2017 09:51  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem bir düğünle dünyaevine giren Şeyma Subaşı, daha önce başka bir konserinde kendisine "Enerjin harika, muhteşemsin" diyerek iltifat eden dünyaca ünlü DJ Solomun'la eğlendi. After Party'de Solomun çalarken Şeyma DJ kabininde çılgınlar gibi dans etti.

KONSERLERİ İÇİN DÜNYANIN HER YERİNE GİDİYORDU

DJ Solomun'un konserlerini kaçırmayıp dünyanın bir ucuna dahi giden Şeyma Subaşı, düğününde çalması için de yine DJ Solomun'u tercih etti. Daha önce konserlerine giden Şeyma Subaşı, Solomun'un performansını çok beğendiğine ilişkin pek çok paylaşım yapmıştı.


"SENİN GİBİ BİRİNİ GÖRMEDİM, MUHTEŞEMSİN"

Bunun yanı sıra DJ Solomun'dan aldığı iltifatları da yine sosyal medya hesabından "Dün Solomun dedi ki, 'Sende nasıl bir enerji var? Ben hayatımda senin gibi dans eden, etrafa pozitiflik saçan birini görmedim, muhteşemsin'. Bu harika gece için teşekkür ederim, Solomun. " diyerek ilan etmişti.

DÜĞÜNÜNDE DE ONU TERCİH ETTİ

Düğününden sonra yaptığı After Party'de çalması için de Dj Solomun'u tercih eden Şeyma Subaşı, Solomun çalarken, DJ kabinine geçip dans etti.


BOŞNAK DJ 3 ÖDÜLÜN DE SAHİBİ

Tam adı "Mladen Solomun" olan, 1975 Bosna doğumlu dünyaca ünlü DJ; Lounge, House, Deep House ve Techno alanlarında üzik yapıyor. Almanya'da yaşayan DJ bugüne dek 3 ödül almış.

Şeyma Subaşı, Solomun'un Dj kabininde böyle das etti;

"Muhteşemsin" Diye İltifat Eden Ünlü DJ Solomun Çaldı, Şeyma Kabinde Dans Etti

Son Dakika Magazin 'Muhteşemsin' Diye İltifat Eden Ünlü DJ Solomun Çaldı, Şeyma Kabinde Dans Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement