Müjde Ar'ın Otel Esprisi Kenan Işık'ı Utandırdı - Son Dakika
Magazin

Müjde Ar'ın Otel Esprisi Kenan Işık'ı Utandırdı

Müjde Ar\'ın Otel Esprisi Kenan Işık\'ı Utandırdı

Ar; Sinan Çetin, Haluk Bilginer ve Kenan Işık'la yemek yediği balıkçıdan çıkarken "Bunlar beni Bebek Otel'e atacaklar. Orada fantezi yapacağız." dedi.

14.01.2014 07:49  Güncelleme: 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilçam'ın dev oyuncularından Müjde Ar, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı'nda Haluk Bilginer, Kenan Işık ve yönetmen Sinan Çetin'le yemek yedi.

GECEYE DAMGA VURAN ESPRİ

Sinan Çetin'in yakında çekmeyi planladığı yeni sinema filmini konuşmak için bir araya gelen ekibin keyfi yerindeydi. Ünlü yönetmen, oyunculara filmin senaryosunu verip okumalarını istedi. Yemek çıkışı film hakkında açıklama yapılmazken, geceye Müjde Ar'ın esprisi damga vurdu.

"ORADA FANTAZİ YAPACAĞIZ"

Ar, gazetecilerin sorularına, "Bunların üçü de benim sevgilim, kafam da çok iyi. Bunlar beni Bebek Otel'e atacaklar. Orada fantezi yapacağız" diye cevap verince yanındaki Kenan Işık utandı. Sinan Çetin ile Haluk Bilginer ise bu cevaba kahkahalarla güldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Müjde Ar'ın Otel Esprisi Kenan Işık'ı Utandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GERÇEĞİN İÇİNDEN: AKLI FİKRİ HALA FANTEZİDE BU KADIN DÜZELMEZZZ :)) 105 15 Yanıtla
  • Şamil: Her zamanki gibi yine çok tatlısınız sevgili AR.Geniş konuşan,(onbeş yirmi cümle ile proveke kouşma yapan sanatçılara bakarsanız ) bunu yaparken mizahı kullanmayıda yerine göre çok iyi bilen gerçek sanatçılarımızı pek göremiyoruz ortalıkta.Artık her şey yozlaşıyor da azda olsa kalan sanatçılarımız ile avunur olduk. 19 14 Yanıtla
  • ali ak: yaaa hayretsiniz adam reklamını yapıyoo flimin tanıtımı. bak şimdiden tuttu. siz de alakasız alakasız yorum yapıyosunuz bunlar nasıl gündemde kalacaklar 7 3 Yanıtla

Advertisement