Münevver Karabulut Cinayetinde Sır Olan 700 Bin Euro, FETÖ'ye Aktarılmış Olabilir - Son Dakika
Güncel

Münevver Karabulut Cinayetinde Sır Olan 700 Bin Euro, FETÖ'ye Aktarılmış Olabilir

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü evde cinayet günü kaybolan 700 bin euro ile ilgili davada Karabulut ailesinin avukatı "Paranın FETÖ'ye aktarılmış olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

14.12.2017 17:02  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münevver Karabulut'un öldürülmesiyle ilgili olarak katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun evinde cinayet günü bulunan 700 bin Euro'yu tutanaklara geçirmedikleri ve güvenlik kamerası görüntülerini yeterince incelemedikleri iddiasıyla haklarında dava açılan 6 polis memuru ile görüntüleri sildikleri öne sürülen 3 site görevlisinin yargılandığı davanın 24. duruşması yapıldı.

Duruşmada söz alan Karabulut Ailesi'nin Avukatı Rezan Epözdemir, kayıp harddisk ve 700 bin euro ile ilgili FETÖ'yü işaret etti.

"HARDDİSK BULUNANA KADAR DAVA ZAMAN AŞIMINA GİRECEK"

Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir, harici diskin incelenerek bilirkişi raporu hazırlanması konusunda İTÜ, TÜBİTAK ve Adli Tıp Kurumu'nun gönderildiğini anlattı. Epözdemir, Bu kurumların yeterli kalifiye elemanının olmadığı gerekçesiyle talebi kabul etmediklerini ifade ederek, "Dosyaya adeta vebalı muamelesi yapıldı. Jandarma da hard diskin olmadığını söyledi. Hard disk ortadan kayboldu. Mahkeme halen harddiski bulmuş değil. Biz bu harddiski bulana kadar dava zaman aşımına girecek" dedi.

"700 BİN EURO'NUN FETÖ'YE AKTARILMIŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"

"Bunun ülkemizdeki FETÖ terör örgütü ile ilişkili olduğunu düşünüyoruz" diyen Avukat Epözdemir, "O dönem bir anlam verememiştik. Ancak daha sonra fark ettik ki; polislerin o dönemki avukatı, FETÖ'nün yargı imamı olduğu ortaya çıktı, hakkında yakalama kararı var. Bunlar tesadüf olamaz, FETÖ terör örgütünün bütün bu kurumların içindeki mensupları aracılılığıyla yargılamayı yönlendirdiğini düşünüyoruz. Ayrıca evde bulunan ve olay yeri inceleme kayıtlarına dahi geçmeyen 700 bin Euro'nun FETÖ'ye aktarılmış olabileceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"İSYAN EDİYORUZ"

Epözdemir, "İddianamenin düzenlendiği tarihten itibaren zaman aşımı süresi 26 Nisan 2018 tarihinde sona erecektir. Biz böyle bir kamuoyunda büyük bir infiale neden olan bu olayla ilgili olarak davanın uzamasına isyan ediyoruz" dedi.

DAVA KARAR İÇİN ERTELENDİ

Esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için sanıklara ve avukatlarına süre veren mahkeme, duruşmayı Ocak ayına erteledi.

Münevver Karabulut Cinayetinde Sır Olan 700 Bin Euro, FETÖ\'ye Aktarılmış Olabilir
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Münevver Karabulut Cinayetinde Sır Olan 700 Bin Euro, FETÖ'ye Aktarılmış Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement