Muş 5 Engelli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor - Son Dakika
Güncel

Muş 5 Engelli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor

Muş'un Hasköy ilçesinde yaşayan Türkan Basımı (57), kas erimesi sebebiyle yürüyemeyen ve konuşamayan 5 çocuğuna hayatını adadı.

12.05.2019 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Hasköy ilçesinde yaşayan Türkan Basımı (57), kas erimesi sebebiyle yürüyemeyen ve konuşamayan 5 çocuğuna hayatını adadı. Anne Türkan Basımı, konuşamayan çocuklarının Hasköy İlçesi Sayanlar Mahallesi'nde yaşayan Türkan Basımı'nın 11 çocuğundan 5'i kas erimesi hastalığı sebebiyle yürüyemiyor ve konuşamıyor. Yaklaşık 1,5 yıl önce eşini kalp krizi sonrası kaybeden Türkan Basımı, tek başına 5 çocuğunun bakımını üstlendi. Türkan Basım, devletin ödediği engelli bakım ücretiyle 25 yaşındaki Yusuf, 20 yaşındaki Esra, 19 yaşındaki Zehra, 18 yaşındaki Kasım ve 14 yaşındaki Harun ile diğer sağlıklı 6 çocuğuna bakıyor. Çocuklarının konuşamadıkları için Anneler Günü kutlu olsun diyemediğini ifade eden Türkan Basım, Onlar da bana olan sevgilerini elimi öperek dile getirdiler. Ömrüm sonuna kadar onlara bakmaya çalışacağım dedi.

Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, 5 engelli çocuğuna bakan anne Türkan Basım'ı evinde ziyaret etti. Vefakar anneyi kutlayan Başkan Hikmet Karayel, her zaman yanlarında olacağını söyledi. Karayel, Kendisini çocuklarına adayan cefakar ve vefakar annenin eli öpülmesi gerekir. Biz de belediye olarak her zaman yanında olacağız diye konuştu.

Muş 5 Engelli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş 5 Engelli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement