Muş'ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Muş\'ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Muş'ta 2013 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Vedat Büyükersoy başkanlığında yapıldı.

22.10.2013 16:43  Güncelleme: 16:45

Muş'ta 2013 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Vedat Büyükersoy başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Büyükersoy, yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yapılmasında, kamu kurum kuruluşları arasında koordinasyon, işbirliği ve yardımlaşmanın artırılması gerektiğini söyledi.

Koordinasyon toplantılarının kaynakları daha etkin, verimli, tasarruflu kullanma ve yatırımları daha hızlı gerçekleştirmede önem taşıdığını ifade eden Büyükersoy, şöyle konuştu:

"İşlerin teslim alınması ve hak edişlerin ödenmesinde, harcama yetkilileri ile kontrolörlerin, işi yerinde, ayrıntılı şekilde kontrol etmesi, kamu kaynaklarının israf edilmemesinde titiz davraması çok önemli. Bu hususta kurumlarımızda görev yapan herkes, hizmetlisinden kurum müdürüne kadar, aynı sorumluluk bilinciyle hareket etmeli."

Bölgede ve Muş'ta inşaat mevsiminin kısa olduğuna değinen Vali Büyükersoy, bu nedenle fizibilite, etüt, proje çalışmalarının ve ihalelerin zamanında yapılmasının önemine dikkat çekti.

Bu konuda herkesin daha gayretli olması gerektiğini belirten Büyükersoy, ihale aşamasında olan ve başlanmayan projelerin hayata geçirilmesi için gerekli iş ve işlemlerin süratle yerine getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ardından toplantıya katılan kurum amirleri, yatırım programlarını sundu.

Toplantıya, Belediye Başkanı Necmettin Dede,  Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Vekili  Prof. Dr. Osman Özcan, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement