Musa Heybet, Katar ile Deniz Kuvvetleri İş Birliği Görüşmesi Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Musa Heybet, Katar ile Deniz Kuvvetleri İş Birliği Görüşmesi Yaptı

Musa Heybet, Katar ile Deniz Kuvvetleri İş Birliği Görüşmesi Yaptı
20.01.2026 22:17

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Heybet, Katar Deniz Kuvvetleri Komutanı ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Musa Heybet, Katar Deniz Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Abdullah Hassan Al Sulaiti ile görüştü.

Bakanlığın NSosyal hesabından yapılan açıklamaya göre, Heybet ve beraberindeki heyet, Katar'ın başkenti Doha'da, Türk Deniz Kuvvetleri unsurlarının bakım ve onarımı maksadıyla, Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT) ile Katar Deniz Kuvvetleri arasında imzalanan sözleşme törenine katıldı.

Katar Deniz Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Abdullah Hassan Al Sulaiti ile görüşen Heybet, daha sonra, Türk gemilerinin konuşlu olduğu Umm Al Houl Deniz Üssü'nü ziyaret ederek Türk Deniz Unsur Komutanlığının faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Musa Heybet, Katar ile Deniz Kuvvetleri İş Birliği Görüşmesi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement