MÜSİAD Düzce Şube Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD Düzce Şube Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MÜSİAD Düzce Şube Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir." dedi.

28.10.2013 15:36  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle açıklamada bulunan Çakmak "Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çakarak başlatmış olduğu milli mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Türkiye Cumhuriyeti 90 yıllık başarı ve bir uygarlaşma hikayesidir. Cumhuriyetin kazanımlar ile haklı bir gurur yaşıyoruz. Bugün ülkemiz, İslam ülkeleri arasındaki tek laik ve demokratik Cumhuriyettir, şu anki ekonomik krize rağmen dünyanın en büyük ekonomisinden biri olan ülkemiz, bölgesinde hatırı sayılan konumdadır ve bir istikrar unsuru olmasıyla birlikte AB'ye aday bir ülkedir. Devletimiz, Cumhuriyetin verdiği güç sayesinde uluslar arası camiada önemli bir yere sahip olmuş, Atatürk'ün getirmiş olduğu ilkelerin izinden ayrılmayarak, dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Bu duygu ve fikirlerle, Cumhuriyetimizin 90. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, hayatlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla hatırlarım" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MÜSİAD Düzce Şube Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement