Mustafa Altıoklar'ın Tıp Mezunu Olup Olmadığı Ortaya Çıkacak - Son Dakika
Magazin

Mustafa Altıoklar'ın Tıp Mezunu Olup Olmadığı Ortaya Çıkacak

Mustafa Altıoklar\'ın Tıp Mezunu Olup Olmadığı Ortaya Çıkacak

Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Mustafa Altıoklar'a açılan 100 bin TL'lik manevi tazminat davasında, ünlü yönetmenin tıp mezunu olup olmadığı fakülteye sorulacak.

22.01.2016 12:33  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Erdoğan'ın avukatları tarafından yönetmen Mustafa Altıoklar aleyhine açılan 100 bin TL'lik manevi tazminat davasına devam edildi.

Bakırköy 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davaya, davacı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı temsilen Avukat Hatice Özay, davalı Mustafa Altıoklar'ı temsilen de Nadide Aydın Şengezer katıldılar. Davalı Altıoklar'ın, katıldığı televizyon programında müvekkili Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğini belirten Avukat Hatice Özay, açtıkları bu tazminat davasının kabul edilmesini istedi.

TV'DEKİ SÖZLERİNİ TIP DOKTORU OLARAK SARFETMİŞ

Mustafa Altıoklar'ın Avukatı Nadide Aydın Şengezer ise, müvekkilinin 1984 yılında Cerahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduğunu, televizyonda sarf ettiği davaya konu sözlerini bir tıp doktoru olarak sarf ettiğini, tıp alanında eğitim gördüğü kurumlara yazı yazılmasını istedi.

TIP MEZUNU OLUP OLMADIĞI FAKÜLTEYE SORULACAK

Mustafa Altıoklar'ın İstanbul Üniversitesi Cerahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olup olmadığının bu fakülteye sorulmasına karar veren mahkeme, Türk Tabipler Birliği'ne de yazı yazarak, Altıoklar'ın tıp doktoru olarak hangi tarihler arasında görev yaptığının bildirilmesini isteyerek duruşmayı erteledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Mustafa Altıoklar'ın Tıp Mezunu Olup Olmadığı Ortaya Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ahmet yılmaz: Allah rahmet eylesin Koç Ailesinin ve çalışan ve doslarının başı sağolsun 0 0 Yanıtla
  • vanliyiz: İşin neyse onu yap altısok. Kafanın basmadığı konulara girme. aklın yoksa paran mı yok tazminat öde aklın başına gelir. 0 0 Yanıtla
  • vanliyiz: Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. Sen devletimizin Cumhurbaşkanına hakaret edemezsin Altıok. SEVEN DE SEVMESEN DE BİR ÜLKENİN CUMHURUNA HAKARET EDEMEZSİN. Cumhurbaşkanı muz sonuna kadar halk olarak seninleyiz. 0 0 Yanıtla
  • ALI: Bu hoduk sopalik. Tipe bak cay demle. 0 0 Yanıtla
  • turkiye: erdiganin doplomasini sorsaniz sahte ligi desirfe olmus olur 0 0 Yanıtla
  • levent: baskalarinin diplomasinida sorsaniza sahtemi degilmi aciga ciksa :)))) 0 0 Yanıtla
  • tc: Tayibe ne mevzunu oldugunu kim soracak 0 0 Yanıtla

Advertisement