Mustafa Ceceli, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika
Güncel

Mustafa Ceceli, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Mustafa Ceceli, Mehmet\'in Gezegeni\'ne Konuk Oldu!

Mustafa Ceceli, Kral POP TV ve Kral POP Radyo ortak canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oldu.

17.11.2017 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezegen Mehmet'in sorularını içtenlikle yanıtlayan Ceceli, sevilen şarkılarını canlı olarak seslendirdi.

"YURTTAYKEN OTURUP KRAL ÖDÜL TÖRENİ'Nİ İZLERDİK"

Mustafa Ceceli, Kral Grubu'nun kendisi için çok önemli olduğunu anlatarak sohbete başladı. Ceceli, "Kral Müzik Ödülleri'nde ödül almayı eskiden hayal bile edemezdim. Üniversitede yurttayken televizyonda seni izlerdim ve o müzik ödül töreni dün gibi hafızama kazılıdır" dedi.

"BENİ İLK KEŞFEDEN SEZEN AKSU'DUR"

Gezegen Mehmet, Mustafa Ceceli'ye sesini kimin keşfettiğini sorması üzerine ünlü şarkıcı, "Beni ilk keşfeden Sezen Aksu'dur. Sezen hanım; "Herkes söylüyor, sende bir şeyler söyle' demişti. Ben de Levent Yüksel'den 'Kadınım' şarkısını söylemiştim ve sonra 'Hadi yeni prodüksiyon' diye ayağa fırlamıştı" sözleriyle anlattı.

KEMAN ÇALAMIYORUM

Pek çok enstrüman çaldığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Çalamadıklarımı söyleyeyim. Keman çalamıyorum ve nef üfleyemiyorum. Benim en iyi çaldığım enstrüman piyanodur" dedi.

DETONE OLDUM DİYE ÇOK KORKMUŞTUM

Emre Altuğ'un sunduğu bir programda yaşadığı talihsiz bir olayı anlatan ünlü şarkıcı, "Programda şarkı okurken çok yukarı çıkmaya çalışmıştım ve detone oldum. Aklıma birden herkesin ertesi gün internette bunu konuşacağı geldi. Allah'tan öyle olmadı" sözleriyle itirafta bulundu.

ONU TEK KELİMEYLE ANLATMAK İMKANSIZ

Sezen Aksu'nun hayatında çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Mustafa Ceceli, "Onu tek kelimeyle anlatmak sanırım imkansız..Ama bir kelime seçecek olsam 'şefkat' kelimesini seçerdim. Çünkü hayatında çok fazla kırgınlıkları olmuş ve en güvendiği kişiler yanından bir anda gitmiş. O hep derdi; 'Ben kimseden gitmem' diye. Şarkısı da var; 'Ben kimseden gidemem, gitmem" şeklinde" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Ceceli, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement