N11.com", Resimli Anlık Bildirimle Geri Dönüşü İkiye Katladı - Son Dakika
Güncel

N11.com", Resimli Anlık Bildirimle Geri Dönüşü İkiye Katladı

E ticaret platformu "n11.com", anlık bildirime görsel ekleyerek geri dönüşü ikiye katladı.

10.12.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-ticaret platformu "n11.com", anlık bildirime görsel ekleyerek geri dönüşü ikiye katladı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre şirket, anlık bildirimlere görsel eklemeye olanak sağlayan "resimli anlık bildirim" özelliğini uyguladı. n11.com moda kategorisinin reklam yüzü olan Tülin Şahin'in n11.com'da satılan ürünlerden oluşan kreasyonla yer aldığı ilk resimli anlık bildirim, tüketicilerde geleneksel bildirimlere kıyasla daha fazla ilgi uyandırdı.

Resimli anlık bildirim özelliği, n11.com Android uygulamasını yükleyen kullanıcıların yenilik, kampanya ve fırsatlardan öncelikli haberdar olmasını sağlıyor. Resimli anlık bildirimler, metin tabanlı anlık bildirimden farklı olarak mesajı daha net aktarmaya ve ilgi uyandırmaya odaklı görseller kullanmaya izin veriyor. Böylece aktarılan mesaj çok daha hedefli ve çekici hale getirilebiliyor.

"Kısa mesaja olan duyarlılık azaldı"

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilgen Aldan, çoğu şirketin pazarlama için tercih ettiği çoklu kısa gönderim nedeniyle insanların kısa mesaja olan duyarlılığının azaldığını belirtti. Aldan, şunları kaydetti:

"Özellikle n11.com mobil uygulamasını indiren kullanıcı sayısının 1,5 milyona yaklaştığı dönemde daha inovatif yaklaşımlar göstermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle kısa mesaja kıyasla daha odaklı, yenilikçi ve geri dönüşü fazla olan resimli anlık bildirimler daha çok tercih ediliyor.

Biz uyguladığımız yenilikçi ticaret modellerinin teknolojiden daha fazla destek alması ve sadece metne dayalı bilgilendirmelerin ötesine geçmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle n11.com olarak bu kavramı da bir adım ileri taşıyarak resimli anlık bildirim uygulamasını hayata geçirdik. İlk denemelerimiz, anlık bildirimlerde görsel kullanımının ilgiyi ve geri dönüşü ikiye katlayarak artırdığını gösteriyor. Bu da ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu kanıtlıyor." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel N11.com', Resimli Anlık Bildirimle Geri Dönüşü İkiye Katladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement