Nası Yani Yalnız Mısın? - Son Dakika
Magazin

Nası Yani Yalnız Mısın?

'Elveda Rumeli'deki 'Mustafa' Rolüyle Genç Kızların Sevgilisi Olan Tolgahan Sayışman, Hiç Çapkınlık Yapmadığını Söyleyince Beyaz'dan Fırça Yedi: Hiçbir Şey Öğretememişler Buna..

15.12.2008 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'ELVEDA RUMELİ'DEKİ 'MUSTAFA' ROLÜYLE GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ OLAN TOLGAHAN SAYIŞMAN, HİÇ ÇAPKINLIK YAPMADIĞINI SÖYLEYİNCE BEYAZ'DAN FIRÇA YEDİ: HİÇBİR ŞEY ÖĞRETEMEMİŞLER BUNA..

Beyazıt Öztürk; 'Nası Yani?' programında çapkınlık sohbetiyle ortalığı karıştırdı! 'Elveda Rumeli' dizisinin oyuncularının katıldığı programda, söz döndü dolaştı Tolgahan Sayışman'ın 'bekar bir genç olarak Makedonya'da neler yaptığına' geldi. Şebnem Sönmez, 'Tolga çok uslu' deyince, Beyaz kendini tutamadı: 26 yaşındasın, yakışıklısın, ünlüsün ama uslusun. Yazıklar olsun sana Tolga!'

GEL DE ÖĞRET BEYAZ

Tolgahan Sayışman'dan sonra dizinin tecrübeli oyuncusu Erdal Özyağcılar'a da yüklenen Beyaz, 'Ağabey, hiç mi bir şey öğretmiyorsunuz bu delikanlıya?' dedi. Özyağcılar ise, topu tekrar Beyaz'a atarak, 'Biz niye sete gelmen için ısrar ediyoruz sanıyorsun?' diye cevap verdi. Beyaz da fırsatı kaçırmadı, espriyi patlattı: Ha, ondan! Sete adap öğretmeye çağırıyorsunuz beni!

TÜRK GAZETECİSİ GELİR BULUR!

2005'te 'Dünyanın En Yakışıklı Erkeği' seçilen Sayışman Makedonya'da çok keyifli olduklarını belirtip, 'Magazin basınından gayet uzaktayız' deyince Meral Okay 'Türk gazetecisi gelir bulur' karşılığını verdi.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Nası Yani Yalnız Mısın? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement