NATO Genel Sekreteri: Türkiye sorununun Londra'da çözüleceğinin sözünü veremem - Son Dakika
Güncel

NATO Genel Sekreteri: Türkiye sorununun Londra'da çözüleceğinin sözünü veremem

NATO Genel Sektereti Jens Stoltenberg, Türkiye'nin terör örgütü YPG konusunda NATO ile yaşadığı anlaşmazlıkla ilgili olarak "Türkiye ile NATO arasındaki sorunun Londra Zirvesi'nde çözüleceği sözünü veremem" dedi.

03.12.2019 14:45  Güncelleme: 16:23

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Londra'daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Türkiye ile NATO'nun terör örgütü YPG konusundaki anlaşmazlığıyla ilgili açıklama yaptı. Stoltenberg, "Türkiye ile çatlağın Londra Zirvesi'nin sonunda çözüleceği sözü veremem" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Başkanı Donald Trump, Londra'da NATO Devlet ve Hükumet Başkanları Zirvesi kapsamında bir araya geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg gündeme dair açıklamalar yaptı.

"GARANTİ VEREMEM"

Londra'da gerçekleştirilecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında açıklamalarda bulunan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Türkiye ve NATO arasındaki sorunun Londra Zirvesi'nin sonunda çözüleceğinin garantisini veremem" dedi.

"YPG KONUSUNDAKİ SORUN BİLİNEN BİR ŞEY"

Açıklamasında, Türkiye'nin YPG'nin terör örgütü olarak kabul edilmesi isteğine de değinen Stoltenberg, "YPG'nin nasıl tanımlanacağı konusunda sorun yaşandığı bilinen bir şey" şeklinde konuştu.

NATO Genel Sekreteri: Türkiye sorununun Londra\'da çözüleceğinin sözünü veremem
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel NATO Genel Sekreteri: Türkiye sorununun Londra'da çözüleceğinin sözünü veremem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement