Nba'de Şubat Ayının Oyuncuları Lebron James ve Russell Westbrook - Son Dakika
Spor

Nba'de Şubat Ayının Oyuncuları Lebron James ve Russell Westbrook

NBA’de Şubat ayının oyuncuları Cleveland Cavaliers’dan LeBron James ve Oklahoma City Thunder’dan Russell Westbrook oldu.

05.03.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Konferansı’nda Cleveland Cavaliers’ın yıldızı LeBron James, Batı Konferansı’nda ise Oklahoma City Thunder’dan Russell Westbrook, Şubat ayının oyuncuları oldu.

LeBron James, Şubat ayında 24.4 sayı ortalaması ile konferans lideri olurken, 7.3 asist ortalaması ile de ikinci sırayı aldı. Bu süreçte 11 maça çıkan Cleveland Cavaliers ise 8 galibiyet almayı başardı. Golden State Warriors karşısında attığı 42 sayı ile sezonun en yüksek rakamına ulaşan James aynı zamanda Detroit Pistons karşısında yaptığı 11 asist ile de Scottie Pippen’ı geçerek NBA’nin en çok asist yapan forveti oldu.

Russell Westbrook ise Şubat ayında 31.2 sayı 9.1 ribaund ve 10.3 asist ortalaması ile muazzam bir performans ortaya koydu. Oscar Robertson’ın ardından 31-9-10 ortalamaları yakalayan ilk isim olan Russell Westbrook, Thunder’ın bu süreçte oynadığı 12 maçın 9’unu kazanmasında önemli rol oynadı. Westbrook ayrıca 1988-1989 sezonunda Michael Jordan’ın ardından üst üste 6 maçta en az 20 sayı 10 asist 5 ribaund ortalaması yakalayan ilk isim oldu.

İLGİLİ: Russell Westbrook triple-double serisini 4 maça çıkardı

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nba'de Şubat Ayının Oyuncuları Lebron James ve Russell Westbrook - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement