Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Kermes - Son Dakika
Yerel

Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Kermes

Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi\'nden Kermes

Çorlu'da faaliyet gösteren Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Orion Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

17.04.2013 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu'da faaliyet gösteren Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Orion Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Açılışını Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Ayhan Civan'ın gerçekleştirdiği kermes okul öğrencileri ve öğretmenlerinin iş birliği içerisinde ortaya çıkardıkları çalışma ve ürünler satışa sunuldu.

Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nce Sosyal Destek Projesi kapsamında gerçekleşen kermes ziyaretçilerin büyük takdir ve beğenisini kazandı. Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Mehtap Kartal, öğrenciler ve velilerinin yanı sıra vatandaşların kermese olan ilgilerinin kendilerini bir hayli memnun ettiğini söyledi.

Kermese katılım gösteren Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ve Şube Müdürü Dinçer Tuna'ya, katılımlarından dolayı teşekkür eden Kartal: "Tüm geliri okul öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla düzenlenen kermesimize katılan çeşitli bağışlarda bulunan, maddi ve manevi destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Kermeste satışa sunulan ürünlerin bu kadar beğenilmesinin ve değer görmesi bizim için maddi değerden daha fazla manevi değer taşıyor. Sosyal Sorumluluk Projeleriyle özel çocuklarımızın da isteyince üretimde ne kadar etkin olduklarını göstermiş olduğumuzu düşünüyoruz. Bu çalışmalarımıza ve çocuklarımızın neler yapabildiklerini göstermeye devam etmek istiyoruz. Çocuklarımızın sosyal hayatta daha fazla yer almaları için elimizden geleni yapacağız. Kermes için gerekli imkanları sağlayan Orion AVM yöneticilerine ve kermesimizden ürün alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(SŞ - )

17.04.2013 21: 25: 21

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement