Neslihan'ın Büyük İhaneti - Son Dakika
Magazin

Neslihan'ın Büyük İhaneti

Neslihan\'ın Büyük İhaneti

Milli voleybolcu Neslihan Demir'in kocasından boşandıktan hemen sonra yeni bir ilişkiye başlaması kafaları karıştırdı.

25.05.2013 06:01  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar.

BU İLİŞKİ EVLİYKEN Mİ BAŞLADI?

Galatasaray Voleybol Şube Sorumlusu Orkun Darnel'den geçtiğimiz mart ayında boşanan milli voleybolcu Neslihan Demir, oyuncu Kamil Güler ile aşk yaşamaya başladı. Yedi yıl süren evliliğini tek celsede bitiren Demir'in, Güler ile yaklaşık bir aydır görüştüğü, ikiliyi Güler'in sporcu arkadaşlarının tanıştırdığı öğrenildi.

Henüz boşanalı çok kısa süre olmasına rağmen yeni bir ilişkiye adım atan milli voleybolcu herkesi şaşırttı. Bu sürpriz ilişkinin gidişatı nasıl olur?

Bu haber hakikaten çok ilginçti. Böyle bir ilişkinin olduğunu da kabul ediyorlar. Yalnız garip bir durum var. Boşanmanın hemen ardından başlayan bir ilişki kafaları karıştırıyor. Eski kocası "Allah mesut etsin, benimleyken kesinlikle böyle bir ilişki başlamamıştı" diyor. Ben bu işe biraz şüpheyle yaklaşıyorum. Tam öyle olup olmadığından emin değilim, günahını da almayayım ancak boşanmanın ardından bir ay sonra hemen birini bulacak kadar hızlı olabileceğini zannetmiyorum.

Sonuçta kendisi sporcu. Çok yoğun bir hayat temposu var. Kamil Güler de oyuncu. Onun da bir sürü işi var. Hangi ara tanıştılar da bir ilişki başladı? Burada biraz soru işareti var. Zaman bunu gösterecektir. Bu ilişkinin bu şekilde doğduğundan emin değilim. Kocası kesinlikle ben varken böyle bir ilişki yoktu diyor. Belki de Neslihan'ın kafasında bu isim vardı, boşanır boşanmaz da hayata geçirdi. Boşanmalarının bu ilişki yüzünden olup olmadığından emin değilim. Sonuçta evliyken yakalanmadılar. İsmi bile duyulmadı. ya Neslihan yeni arayışlar içerisindeydi ya da boşanma safhasında bu ilişkinin duyulup da kötü yorumlar yapılmasını istemedi, boşanır boşanmaz da gönül rahatlığıyla ortaya çıktı. Şu anda bu konuda söylenecek olumsuz hiçbir şey yok. Sadece arada kısa süre olduğu için insanın kafasına soru işaretleri geliyor çünkü biz bunun örneklerini magazinde sürekli görüyoruz.

BU YAZ EVLENİYOR MU?

Bir süredir işadamı Sami Kiresepi'yle aşk yaşayan Esmersoy, "Çok mutluyum, kendimi gerçekten iyi hissediyorum, bence bu yaz sonunda evlilik olur" dedi.

Çok kısa süre önce başlayan bir ilişki için bu kadar büyük laflar etmek için erken mi sizce?

Böyle büyük laflar etmek için kesinlikle erken. Burcu Esmersoy çok şanssız ilişki konusunda. Kendisi de kabul etmişti; daha önce aldatıldı. Birlikte olduğu erkeklerden yana yüzü hiç gülmedi. Sanıyorum bu sefer yakaladığını düşünüyor ve çok da mutlu. Bu yüzden de bir an önce evlilikle sonuçlansın derdi var.

Allah mutluluk versin ama bu aşamada evlilikten bahsetmek için çok erken. Biraz daha tanımalı. Zaman vermeli bu ilişkiye. Bu lafı da aslında belki de farklı yorumlamak lazım. Hemen evleniyoruz dememiş sonuçta. Çok mutlu olduğu bir anda söylenmiş bir laf olduğunu düşünüyorum. Bu kadar hızlı evleneceğini de tahmin etmiyorum zaten.

BARIŞMALARI MÜMKÜN DEĞİL ÇÜNKÜ...

Sosyetik güzel Derin Mermerci ile oyuncu Kaan Urgancıoğlu, dayak haberlerinin basına yansımasının ardından ayrılmıştı. Urgancıoğlu'nun barışma çabaları da işe yaramamıştı. Sosyetik güzel bu ilişki yüzünden annesinden de veto yemişti.

Çifte yakın kaynaklar 4 aydır ayrı olan ikilinin gizli gizli görüşmeye devam ettiğini iddia etti. Sizce Mermerci tüm bu olanlara ve annesine rağmen ilişkiye devam kararı aldı mı?

Derin Mermerci'ye yakın kaynaklardan duyduğuma göre, o gece 45'likte yaşananların ertesi sabahında kendi kararıyla bu ilişkinin bittiğini söylemiş. Uzun süre ilişkinin bittiğini açıklamadı. Bu yüzden kafalar karışmıştı. Ancak kesin olarak bu ilişki bitmiştir. Barıştılar iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Sonuçta Kaan da başka kızlarla anıldı. Derin de kendi hayatına devam ediyor. Yalnız Derin tek başına ya da kız arkadaşlarıyla dolaştığı için bu dedikodulara neden oluyor zannedersem.

Sonuçta ikisinin hayatı bambaşka. Sırf Karaköy'de aynı bara gidiyorlar diye tanıştılar, böyle bir ilişkiye başladılar. O dönem de söylemiştim; Derin kendi çevresinden sıkıldığı için farklı arayışlar içerisindeydi. Kendi hayatına böyle bir ilişkinin uygun olmadığını da anladı sonunda. Kaan'la olmasaydı da yine oyuncu camiasından biriyle ilişkiye girseydi sonuç yine aynı olacaktı. Onlar kendi çevresindeki erkeklere benzemez. Kötü anlamda söylemiyorum ama onların hayat tarzıyla Derin'in hayat tarzı bambaşka, zıt hayatlar.

AŞK YAŞADIKLARI BU FOTOĞRAFLA TESCİLLENDİ

"Kurtlar Vadisi"nin senaristi Bahadır Özdener, ilk kez doğum günü partisinde Hande Soral ile görüntülenmiş, ancak ikili aşk iddialarını yalanlamıştı. Çift, son olarak Dalaman Havalimanı çıkışı objektife takıldı.

Aşklarını sürekli inkar eden ikilinin ilişkisi, bu görüntüyle tescillenmiş oldu. Bundan sonra saklanmaya son verecekler mi yoksa yine inkar çabalarına devam mı edecekler?

Artık inkar edecek bir durum yok. Bazı insanlar kendilerine bunu huy edindiler. Bayılıyorlar böyle şeylere. Önce yalanlıyorlar, sonra ummadık bir yerde yakalanınca da sessiz kalıyorlar. ya da o dönemde adını koymamıştık lafının arkasına saklanıyorlar. Bir de Kurtlar Vadisi ekibinin iyi ya da kötü haber olmak istememe gibi bir durumları var. Sadece Bahadır Özdener'e has bir istek değil bu. Sonuç olarak böyle bir ilişki yaşanıyor. Son fotoğrafla da tescillendi. Ancak böyle oldu diye onları sürekli yan yana görecek değiliz. Yine aynı hassasiyetten ötürü ortalarda el ele dolaşmazlar. İlişkilerini meraklı gözlerden uzak yaşamaya devam edeceklerdir.

AYRILIĞA DAYANAMAYIP BARIŞTILAR

5 yıllık ilişkilerini üç ay önce noktalayan şarkıcı Bengü ile Akın Altan barıştı. Çift, ayrılık kararlarını basına yoluyla duyurmuş, geri dönüşün olmayacağının sinyallerini vermişti.

Sürpriz barışma hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Kesin görünen ayrılık kararının ardından barışma kararı almalarına neden olan ne oldu?

Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamadılar ve barıştılar. İlişkilerini basının önünde yaşıyorlar. Çok fazla haber oluyorlar. Hep basının olduğu yerlere gidiyorlar.

Bu ilişkinin yürümeyeceğine dair çekincelerim vardı, nitekim ayrılık kararı almışlardı. Şimdi barıştılar, yine basının önündeler. Reklam mı yapıyorlar diye kafamdan soru işaretleri de geçmiyor. Onlara sorsan biz mi çekin dedik derler. Barıştılar, şimdi tekrar basının olduğu yerlere gidiyorlar. Tehlikeli hareketler yapıyorlar. ya bu sefer evlilik olur, ya da bir daha asla bir araya gelmemek üzere ayrılırlar. Bence artık çok fazla haber olmamamları gerekiyor. Basının olduğu yerlere gitmemeye özen göstersinler. Bıkmadılar mı haber olmaktan? Biz de haber yapmaktan bıkmadık mı o da ayrı bir konu ama ilişkilerini basının gözüne sokmaya devam ediyorlar.

HAMDİ ALKAN O KADINA DİKKAT ETSİN!

Geçen yıl iki kızının annesi Canan Hoşgör'den boşanan Hamdi Alkan, yönetmenliğini yaptığı "Aşk Emek İster" dizisinin setinde yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Setten sızan bilgilere göre; Alkan kalbini, oyuncusu Selen Görgüzel'e kaptırdı. Alkan ve Görgüzel'in yaklaşık iki hafta önce yakınlaştığı öğrenildi. Ancak çiftin hem nazar değmemesi, hem de dizide motivasyon kaybı olmaması için beraberliklerini gizledikleri belirtildi.

Eşinden boşandıktan sonra hayli kilo veren Altan'ın adı başka kimseyle anılmamıştı. İkiliyi ne zaman yan yana göreceğiz?

Hamdi Alkan'ın Canan Hoşgör'den boşanmasının nedeni o dönemde Türkiye'nin en ünlü mankenlerinden birisiyle beraber olmasıydı. O kişi de şimdi evli. ya o günden sonra akıllandı, ya da çok iyi saklanıyor çünkü hayatına kimsenin girmemesi mümkün değil. Bugünlerde eğer Selen Görgüzel'le anılıyorsa bunun nedeni de o kadınla beraber olan bütün erkeklerin haber olmasıdır. Bu yüzden Hamdi Bey dikkatli olsun diyorum. Selen Görgüzel'le kim ilişki yaşadıysa haber oldu. Ben başka bir şey demiyorum, yoruma açık. Eğer Canan Hanım'dan sonra hayatına birileri girdiyse ve bugüne kadar haber olmadıysa, şimdi bu ilişki doğruysa ve haber oluyorsa bir kez daha düşünmeli, buradan Hamdi Alkan'a çağrı. Haber olmaktan kaçınacak bir durumu yok, sonuçta bekar. Ama ben Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'i bir arada düşünemiyorum. Bence ayrı dünyaların insanları. Bir de şunu söyleyeyim, Hamdi Alkan manken sever, Selen Görgüzel de eski manken...

DAYAK OLAYININ PERDE ARKASI

Oktay- Melek Kaynarca çifti boşanıyor! Eşi, "Oktay beni yumrukladı, şiddet uyguladı, hakaret etti" diyerek karakola gidince savcılık soruşturma açmış, ünlü oyuncu ise eşiyle boşanmak için başvuru yapmıştı. GÜNAYDIN, bir süredir ayrı yaşayan çiftten Oktay Kaynarca'ya ulaşıp meselenin iç yüzünü sordu. Kaynarca, eşinin kendisiyle ilgili şiddet iddiaları karşısında şaşkınlık içinde olduğunu söyledi. Yaşadıkları kötü dönem nedeniyle şehir dışına çıktığını söyleyen Kaynarca, "Böyle durumlarda konuşmak yakışmaz, erkekliğe de sığmaz. Sessiz kalacağım; beni suçlayan Melek'in de canı sağ olsun" dedi.

Dayak olayı gerçekten var mı ortada? Oktay Bey inkar ediyor ama ortada böyle bir durum olmasa Melek Hanım neden eşinin kendisini yumrukladığı yalanını uydursun ki?

Magazin basınıyla en büyük problem yaşayan sanatçılardan biri. Özgü Namal'la beraber olduğu dönem de dahil fotoğrafının çekilmesini ya da haber olmayı istemedi. O magazin basınında filmiyle ya da dizisiyle gündeme gelmek istiyor. Kız arkadaşıyla ya da gece bir bardan çıkarken haber olma olasılığından nefret eden bir insan. Bu konuyla ilgili Başbakan'a mektup bile yazdı. Ben 24 yıldır bu işi yapıyorum. Ne kadar kaçsa da Oktay Kaynarca, magazin basınına en çok malzemeyi veren kişilerden biri oldu. Çünkü ya kaçar, ya fotoğrafının çekilmesini istemez ya da basını tehdit eder. Tehdit yetmez gazeteyi arar. Gazetedeki müdürlerle, muhabirlerle kavga etmiştir. Gazeteye bile geldiği olmuştur. Bunların yanında adli olaylarda da adı geçiyor zaman zaman. O yüzden son çıkan habere de hiç şaşırmadım desem yeridir. Çünkü Oktay'ın karısı abartıyor, yapmamıştır öyle şey diyemeyeceğim. Sinirlerine hakim olamayan bir insan. Ters bir anına geldiyse mutlaka itiş kakış olmuştur. Zaten eşi de karakolda tutanak tutturdu. Biz de GÜNAYDIN'da belgeleriyle bunu verdik. Yaptığı son açıklama da "Bırakın acımı yaşayayım" oldu. Belgeler de ortada olduğu için kimseyi tehdit de edemiyor. Şimdi mağdurmuş gibi göstermeye çalışıyor kendini. Ben eşini tanımıyorum o yüzden eşi konusunda yorum yapamıyorum ama Okatay Kaynarca hakkında sayfalar dolusu yorum yapabilirim. Kötü bit insan değil. Sohbet ettiğinde de müthiş entellektüel ve dünya tatlısı bir insan. Fakat sinirlendiği zaman gözü dönüyor. Ben onu oyuncu Sean Penn'e benzetiyorum. O da gördüğü yerde gazetecilere dalıyor. Oktay Kaynarca'da Türkiye'nin Sean Penn'i bence.

O KARAKTERİN ALTINDAN NASIL BÖYLE BİR İNSAN ÇIKTI!

Geçtiğimiz günlerde Gökçe Özyol'un eşine yumruk atıp yüz kemiğini kırdığı, Gökçe Aytaç'ın da aynı şekilde eşine karşılık vererek onu darp ettiği haberleriyle gündeme gelen ve mahkemelik olan çift basın açıklaması yaptı. İşte 2 yıl önce evlenen çiftin yaptığı o açıklama: Gökçe Aytaç: "Bizler de insanız, her ailede yaşanan şeyler bizim de başımıza geldi ve birbirimizi daha fazla yıpratmamak için; boşanmaya karar verdik. Ancak; çıkan haberler bizi çok üzüyor, ailemiz ve çevremiz bunlardan çok etkileniyor" Gökçe Özyol: "Her ailede problemler yaşanır. Bizim ailemizde de bazı şeyler yaşandı. Birbirimize öfkelendik. O öfkenin etkisi ile birbirimiz hakkında şikayette bulunduk. Ancak; sakinleştikten sonra bu kararın yanlış olduğunu görerek, her medeni insanın yapacağı gibi uzlaşarak boşanmaya karar verdik".

Son günlerde eşine şiddet uygulayan ünlülerin sayısı artıyor. Ancak bu çiftin böyle bir olayla anılması ise sürpriz oldu.Neden ne olabilir sizce?

Gökçe Özyol beni çok şaşırttı. Çünkü Yahşi Cazibe dizisinde ona çok gülüyordum. Öyle bir karakteri canlandıran birinin gerçekte böyle olması çok şaşırtıcı.

Hayat, insanlar sürprizlerle dolu. Onun yapıp yapmadığı konusunda iddiaya girsem kesin kaybederdim çünkü öyle bir tip olduğunu düşünmüyorum. Dört duvar arasında insanların nasıl bir ilişkileri olduğunu tahmin edemiyoruz. Hiç yakıştıramadım. Anladığım kadarıyla da pişman olmuş. Ancak iş işten geçti. O karakterin altından böyle bir insan nasıl çıktı çok üzücü gerçekten. Kadına şiddet konusundan Türkiye'nin ayağa kalktığı bir dönemde Oktay Kaynarca ve Gökçe Özyol gibi iki önemli sanatçının bu tarz haberlerle gündeme gelmesi çok vahim. Şiddet uygulayanlar için hep cahil işte denirdi ancak son örneklerle de gördük ki eşine şiddet uygulayanlar okumuş okumamış fark etmiyormuş. Türkiye gerçeği bu, başka hiçbir şey söyleyemiyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Neslihan'ın Büyük İhaneti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nazmi: ne neslihanı ne kocasını ne yenı asıgını tanırım. ne de senı. ama hem evlıyken yakalanmadılar deyıp hem ıhanet dıye baslık atmıssın. ıftıra atanın mıslı basına gelır. ıftıra atan dınden de ınsanlıktanda cıkar. allahın gazabı senın ve tum sevdıklerının ustune olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement