Nevşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'den Kısa Kısa

Gülşehir'de Gümüşkent köyü Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelliler için eğlence programı düzenlendi.

24.05.2016 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülşehir'de Gümüşkent köyü Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelliler için eğlence programı düzenlendi.

Gümüşkent Köyü Alabalık Tesisleri'nde tertiplenen piknik ve eğlence programını Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Turizm Animasyonu Programı öğrencileri organize etti. Engelli vatandaşlar, etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Roman havası, misket, harmandalı gibi yöresel havalarda protokol üyeleri de engellilere eşlik etti. Program sonunda katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, cumhuriyet savcıları Serkan Büyükçıkrıkçı ve Sinan Alkılınç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Emniyet Müdürü Cengiz Duman katıldı.

Kaymakamı Eldivan'dan hayırseverlere çağrı

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ilçede hayırseverleri okul yapımına katkı sunmaya çağırdı.

Avanos Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret eden Eldivan, burada yaptığı açıklamada, binanın yetersiz kaldığını belirterek, "Bu nedenle bine her yıl tadilat görüyor. Eğitime büyük önem veren Avanoslu hayırsever vatandaşlarımızdan ek bina yapımı için destek vermelerini istiyoruz." dedi.

Avanos'un eğitime önem veren ilçelerin başında geldiğini kaydeden Eldivan, "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda geleceğin Türkiye'sini inşa edecek çocuklarımız süper projeler geliştirdiler ancak eğitim gördükleri binanın fiziki şartları yetersiz. Devlet olarak her ne kadar tadilat yapsak da eski bina yetersiz. Avanos'un hayırseverlerini geleceğin Türkiye'si olan çocuklarımızın daha iyi eğitim görecekleri bir okul yapmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Eldivan'a İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Malik Kavuk ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Namık Kavral da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement