New York Sokaklarında Dijital Anagram - Son Dakika
Teknoloji

New York Sokaklarında Dijital Anagram

New York Sokaklarında Dijital Anagram

Amerika'daki TNT'nin yeni programı Preception'ı ön plana çıkarmak isteyen Breakfast tasarım şirketi, son derece eğlenceli bir tahtayı kullanıma sundu.

20.07.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reklamcılığın sınırlarının zorlandığı bir dönemdeyiz. Bir yandan çok çeşitli sosyal ağlar sayesinde herkes tüm reklam tiplerinden haberdar olurken reklam şirketleri, yaratıcılığın sınırlarını zorlamak zorundalar. Ayrıca gelişen teknoloji ile ortaya çıkan yeni reklam tipi imkanlarını da keşfetmeleri gerekiyor.

Amerika'daki TNT kanalında yayınlanacak yeni gizem programı Preception'ı tanıtmak amacıyla Breakfast isimli tasarım firması, son derece eğlenceli bir çözüm bulmuş. Eski tip manyetik panelleri alıp, bunları görüntü algılayıcılarla ve bilgisayar yazılımlarıyla destekleyerek aşağıdaki videoda izleyeceğiniz gibi harika bir sunum haline getirmişler.

Normalde reklam yazıları geçen ekranın karşısına herhangi bir kişi geçtiğinde, orada yer alan yazıları parçalayıp, yerine senkronize bir biçimde kişinin görüntüsünü sunuyor. Böylece siyah - beyaz ve pikselli (aynı zamanda hafif gecikmeli) bir ayna haline geliyor ekran.

İyi seyirler.

Tekno Kulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji New York Sokaklarında Dijital Anagram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement