Newcastle United'ın Cenk Tosun Israrı Sürüyor - Son Dakika
Spor

Newcastle United'ın Cenk Tosun Israrı Sürüyor

Newcastle United\'ın Cenk Tosun Israrı Sürüyor

Premier League ekibinin transfer yetkilisi, Beşiktaş'ın önümüzdeki iki maçında golcü oyuncuyu Vodafone Park'ta izleyecek.

16.11.2017 13:02

Bu sezon gösterdiği performans ve attığı gollerle Beşiktaş'ın öne çıkan isimlerinden olan , transferin gözdesi haline geldi.

Özellikle İngiliz kulüplerinin radarında olan Cenk için en somut adımlarıatıyor. A Milli Takım'ın Arnavutluk ile oynadığı maçı tribünden takip eden Newcatle United Transfer Sorumlusu Steve Nickson, Beşiktaş'ın Teleset Mobilya Akhisarspor vemaçlarını da yerinde izleyerek Cenk'i takip edecek.

İngiliz ekibi, menajer 'in isteği doğrultusunda 26 yaşındaki oyuncu için sezon başında da teklifte bulunmuş ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamamıştı. Devre arasında siyah-beyazlı kulübe yeni teklif sunmaya hazırlanan Premier Lig temsilcisi, Beşiktaş ile anlaşmaya çalışacak.

Premier League'de Newcastle United'in yanı sırada Cenk için sezon başında 11 milyon sterlinlik resmi teklif yapmıştı. Bununla birlikte Tottenham, , Sevilla,ve Lazio'nun Cenk'e olan ilgisi Avrupa basınında gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçen sezonu 47 maçta 24 gol ve 5 asistle tamamlayan Cenk Tosun, bu sezon da şimdiye kadar çıktığı 15 karşılaşmada takımına 10 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Newcastle United'ın Cenk Tosun Israrı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement