Brezilyalı Neymar, İsviçre Maçında Adeta Dayak Yedi - Son Dakika
Spor

Brezilyalı Neymar, İsviçre Maçında Adeta Dayak Yedi

Dünya Kupasına İsviçre beraberliğiyle başlayan Brezilya'da Neymar, toplamda 10 faule maruz kaldı. Yıldız futbolcu, böylece tüm zamanlarda bir maçta en çok faula maruz kalan ikinci oyuncu oldu.

19.06.2018 02:35  Güncelleme: 09:15

2018 Dünya Kupası'na İsviçre karşısında 1-1'lik beraberlikle başlayan ve sürpriz yaşayan Brezilya'da en çok sıkıntı çeken isim Neymar oldu.

Cristiano Ronaldo ve Messi ile beraber turnuvanın en çok dikkat çeken yıldızı olan Neymar, İsviçre karşısında adeta bir kabusu yaşadı. Kupa öncesi sakatlığını atlatarak ilk maça yetişme şansı yakalayan yıldız futbolcu, ilk grup mücadelesinde de sakatlanma korkusunu çekti.

10 FAULE MARUZ KALDI

İlk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalan Neymar, toplamda 10 faule maruz kalarak kötü bir rekor kırdı. Neymar, tüm zamanlarda en çok faule maruz kalan ikinci oyuncu olurken, 1998 Dünya Kupası'ndan da sonra da ilk isim oldu.

Brezilyalı Neymar, İsviçre Maçında Adeta Dayak Yedi

KOSTA RİKA MAÇINDA YEDEK KALABİLİR

Yüzde 100 hazır olmamasına rağmen Neymar'a takımda şans veren Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite'nin, Neymar'ı daha büyük bir sakatlıktan korumak için Kosta Rika maçında yedek soyundurabileceği ifade edildi.

Brezilyalı Neymar, İsviçre Maçında Adeta Dayak Yedi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Brezilyalı Neymar, İsviçre Maçında Adeta Dayak Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement