Neymar'ın Takımı Diye Oynadılar Çorluspor Futbolcuları Çıktı - Son Dakika
Spor

Neymar'ın Takımı Diye Oynadılar Çorluspor Futbolcuları Çıktı

Neymar\'ın Takımı Diye Oynadılar Çorluspor Futbolcuları Çıktı

Antalya'da düzenlenen International Royal Cup organizasyonunda büyük skandallar yaşandığı ortaya çıktı.

31.01.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Arjantin'den River Plate ve Brezilya'dan Guarantingueta takımlarının katıldığı International Royal Cup'ta bir sürü garip olay yaşandığı ortaya çıktı. Turnuvaya katılacağı ilan edilen Neymar Enstitü aslında 7-14 yaş çocukların forma giydiği bir takım olduğu için, yerine Guarantingueta adlı bir takım getirildi.

Neymar'ın takımı dediler ama...

Turnuvada Beşiktaş, Galatasaray ve River Plate'ten sonraki 4. takımın, Barcelona'da forma giyen Neymar'ın sahibi olduğu Neymar Enstitü olduğu açıklanmıştı. Ancak Neymar Enstitü'nün yerine, Brezilya 3. Ligi'nden Guarantingueta takımı geldi.

Guaratingueta'nın hiç futbolcusu yoktu

Sorunlu bir dönem geçiren Guaratingueta’nın turnuvada mücadele edebilecek bir kadrosu yoktu. Takımda neredeyse futbolcu kalmamıştı. 16 Ocak’ta kulübün tam 21 futbolcuyu transfer edeceği açıklandı ancak bu oyuncuların hangilerinin deneneceği, hangileriyle resmi sözleşme imzalanacağı belli değildi. Zaten bu oyuncuların takıma katılımları da henüz gerçekleşmemişti. Dolayısıyla Antalya'ya gelen kafilede yer alamadılar.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Neymar'ın Takımı Diye Oynadılar Çorluspor Futbolcuları Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement