Nilüfer'de Babalara Huzurlu İftar - Son Dakika
Yerel

Nilüfer'de Babalara Huzurlu İftar

Nilüfer\'de Babalara Huzurlu İftar

AK Parti Nilüfer Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Başkanı Celil Çolak öncülüğünde Babalar Gününde örnek bir davranışa imza attı.

20.06.2016 15:55

AK Parti Nilüfer Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Başkanı Celil Çolak öncülüğünde Babalar Gününde örnek bir davranışa imza attı.

Babalar Gününü Ali Osman Sönmez Huzurevi sakinleri ile kutlayan Nilüferli AK kadınlar ve gençler, Huzurevinde bulunan babaların hayır dualarını da almış oldu. Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fikri Pala'nın da katıldığı iftar programında konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak, "Böyle bir programı organize ederek, huzurevinde çocuklarını bekleyen büyüklerimizin yüzlerini güldürmeyi amaçladık ve dönüp baktığımızda bu amaca ulaştığımızı düşünüyoruz. Bizler, her fırsatta huzurevi sakinlerimizle bir araya geliyor. Onları mutlu etmeye çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları olarak yaşlılara ihtiyaç duydukları desteği her zaman vereceklerini ifade eden Başkan Hamza Yurdaer ise, "Huzurevinde yaşayan büyüklerimizin yaşama sevincini kaybetmeden toplumla iç içe bir hayat sürmelerini sağlamak, yalnızca bir sorumluluk değil, aynı zamanda da vefa borcudur. Sevgi ve şefkatimizin kaynağı olan anne ve babalarımızın her zaman yanında olup onlara olan saygımızı hiç bir zaman eksiltmemeliyiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer'de Babalara Huzurlu İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement