Nilüfer'den Yeni Single: Tik Tak - Son Dakika
Magazin

Nilüfer'den Yeni Single: Tik Tak

Nilüfer\'den Yeni Single: Tik Tak

Nilüfer'in klibinde mayo ile kamera karşısına geçtiği yeni single'ı "Tik Tak"la sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

13.02.2019 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Pop Müziği'nin vazgeçilmez isimlerinden Nilüfer, yeni single'ı ''Tik Tak''la müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Unutulmaz şarkılarıyla pop müziğin efsanelerinden biri olan sanatçı, "Tik Tak" la müzik severlere unutulmaz bir şarkı daha sunuyor.

SÖZ ve MÜZİK ŞEHRAZAT'TAN

15 Şubat'ta DMC etiketiyle yayınlanacak olan ''Tik Tak''ın söz ve müziği Türkiye'nin en önemli söz yazarı ve bestecilerinden olan Şehrazat'a, düzenlemesi ise Volga Tamöz'e ait. Şarkının klibinde ise ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı'nın imzası var.

Nilüfer'den Yeni Single: Tik Tak

NİLÜFER İLK KEZ MAYOLU

Nihat Odabaşı şarkıyı duyar duymaz ''Bu klibi mutlaka ben çekeceğim. Çok heyecanlandım'' dediğive ''Kariyerimdeki en iyi işlerden biri'' diyerek duyurduğu ''Tik Tak''ın klibindeNilüfer, ilk kez mayoyla kamera karşısına geçti ve yıllara meydan okuyan fiziğiyle göz kamaştırdı.

Nilüfer'den Yeni Single: Tik Tak

TEASER YAYINLANDI

Duyulduğu andan itibaren merak uyandıran ve klip teaser'ı yayınladı. Şarkı, klibiyle birlikte 15 Şubat Cuma günü tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluşacak.

Son Dakika Magazin Nilüfer'den Yeni Single: Tik Tak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement