Müslüman Dövüşçü Nurmagomedov'a 9 Ay Men Cezası - Son Dakika
Spor

Müslüman Dövüşçü Nurmagomedov'a 9 Ay Men Cezası

Kafes dövüşü sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Rus Khabib Nurmagomedov 9 ay, İrlandalı Conor McGregor ise 6 ay men cezası aldı.

30.01.2019 10:08  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle Rus Khabib Nurmagomedov 9 ay, İrlandalı Conor McGregor 6 ay men cezası aldı.

Nevada Spor Komisyonundan (NSAC) yapılan açıklamada, maç bitiminin ardından iki dövüşçü ve antrenörler arasında yaşanan arbede nedeniyle Rus Nurmagomedov'a 9 ay men ve 500 bin dolar, İrlandalı McGregor'a ise 6 ay men ve 50 bin dolar para cezaları verildiği ifade edildi.

Müslüman Dövüşçü Nurmagomedov'a 9 Ay Men Cezası

NURMAGOMEDOV'UN CEZASI 6 AYA DÜŞEBİLİR

Tarafların cezasının başlangıç tarihi olarak maçın oynandığı 6 Ekim 2018 tarihi belirlenirken, Nevada sınırları içinde şiddet karşıtı düzenlenen bir kampanyaya katılması halinde Nurmagomedov'un cezasının 6 aya düşürüleceği de belirtildi.

Nurmagomedov'un teknik ekibinde yer alan Abubakar Nurmagomedov ve Zubaira Tukhugov ise birer yıl men ve 25 bin dolar para cezası aldı.

Rakibini 4. raunt sonunda mağlup eden Nurmagomedov, şampiyonluk kemerini korumaya devam etmişti.

Müslüman Dövüşçü Nurmagomedov\'a 9 Ay Men Cezası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Müslüman Dövüşçü Nurmagomedov'a 9 Ay Men Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fırıncı: ömür boyu men edin din adına savasan işidci zihniyeti 4 14 Yanıtla
  • Burak kul: Yahu khabbib e hakaret ediyorlar .sporcu tepki verince en çok cezayı ona veriyorlar.Hristiyan avrupanın adaleti bu işte.zulmetmek yani 13 4 Yanıtla
  • andsmero: muslumanın ezilişi resmen bılek gucu yetmıyıor 3 4 Yanıtla
  • Dövüşün dini sporu mu olur: Bunlar hep batı oyunu.Insanlara güzel Ahlak öğretelim, kavgayı zaten her mahlkat yapar. İnsanın farkı olmalı ki yaratılanların en şereflisi diyelim. 1 1 Yanıtla

Advertisement