Obradovic, Bobby Dixon'ın Dönüşünden Memnun - Son Dakika
Spor

Obradovic, Bobby Dixon'ın Dönüşünden Memnun

Obradovic, Bobby Dixon\'ın Dönüşünden Memnun

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü, farklı galip geldikleri Pınar Karşıyaka maçının özellikle ikinci yarısında ortaya konan oyunu ön plana çıkardı.

05.11.2017 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Pınar Karşıyaka'yı 97-71 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'ta başantrenörü Zeljko Obradovic, kendileri için iyi bir maç olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Her şeyin sonunda bizim için iyi bir maç oldu. Bobby'nin takıma dönmesi en pozitif olan şeylerden biri. Herkese oynama fırsatı vermek de güzel bir şey. İkinci yarıda daha iyiydik. Çok ciddi bir şekilde oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum, 30 dakika boyunca maça hakimlerdi." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli oyuncu Kostas Sloukas ise "Karşıyaka çok iyi ve kaliteli bir takım. İlk yarı iyi oynadık ama kontrol bizde değildi. İkinci yarıda kontrolü aldık ve cezalandırdık." dedi.

Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Aleksandar Trifunovic ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Daha iyi olan takım kazandı. 25 dakika boyunca kontrol bizdeydi ama fiziksel olarak dayanamadık. Rotasyonumuz kısıtlı. Fenerbahçe'ye EuroLeague'de başarılar diliyorum. Saha içinde ve saha dışındaki problemlerimize daha çok çalışacağız."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Obradovic, Bobby Dixon'ın Dönüşünden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement