Ödemiş Çydd'den "Çağdaş Yaşama Hizmet Ödülleri" - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Çydd'den "Çağdaş Yaşama Hizmet Ödülleri"

Ödemiş Çydd\'den "Çağdaş Yaşama Hizmet Ödülleri"

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Ödemiş'e ve Ödemişlilere yaptıkları hizmetlerle iz bırakan Dr.

28.10.2013 10:39

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Ödemiş'e ve Ödemişlilere yaptıkları hizmetlerle iz bırakan Dr. Latif Akyüz, Emekli Başkonsolos Ülkü Başsoy ve Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'e "Çağdaş Yaşama Hizmet" ödülü verdi.

Ödemiş Belediyesi yeni nikah ve düğün salonunda yapılan ödül töreninde konuşan dernek başkanı Ömer Akşahan, "Ödemiş'e ve Ödemişlilere hizmetleriyle iz bırakan ve hala hizmet eden canla başla çalışan üç insana Çağdaş Yaşama Hizmet Ödülü vermek bizlerin görevi olduğuna inandık. 51 yıldır Ödemişlilere şifa dağıtan Dr. Latif Akyüz ağabeyimiz yine Ödemiş'in yetiştirdiği, birçok ülkede ülkemizi temsil eden emekli başkonsolos Ülkü Başsoy ve Ödemiş'e birçok projesi ile çağ atlatan belediye başkanı Bekir Keskin'e plaketlerini vereceğiz. ÇYDD olarak broşürlerimiz masanızda 'Ödemiş'e Kız Yurdu İstiyorum' projemiz var. Ankara ile görüşmelerimizde bu işin olabileceği söylendi. Tek gereksinim tapulu bir arsa, bunun içinde hesap numaralarımızı broşürde belirttik. Sizlerden bu konuda bağışlarınızı bekliyoruz. Bugün böyle nezih bir ortama yarattığınız için aynı zaman da bu kahvaltıyı bizleri hazırlayan emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Dr. Latif Akyüz'e plaketini belediye başkanı Bekir Keskin verirken Ömer Akşahan, emekli başkonsolos Ülkü Başsoy'a katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaketini verdi. ÇYDD Ödemiş Şubesi ikinci başkanı Yüksel Berber de başkan Keskin'e Ödemiş'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Emekli Başkonsolos Ülkü Başsoy, "Ödemiş'te ÇYDD'yi kurmayı çok arzu ettim. Ama tek başıma uğraşlarım sonuçsuz kalmıştı. Bu konu da Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve eşi Gülfer Keskin büyük destek verdi. Kendilerini kutluyorum. Türkan Saylan'ın yolunda devam" dedi.

Dr. Latif Akyüz, "ÇYDD'nin bu güzel ortam da bizleri düşünerek Çağdaş Yaşama Hizmet ödülünü bana layık görmesi beni çok mutlu etti. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Bekir Keskin de, "Ben bu ödülü hak etmiyorum. Ülkü ve Latif ağabeyim gibi olmam için çok zaman geçmesi gerek. Biz daha onların yanında hiç bir şey yapmadık. Bu ödülü tüm çağdaş yaşam üyeleri adına alıyorum teşekkür ederim" dedi. Program ödül töreni ve konuşmaların ardından sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Çydd'den 'Çağdaş Yaşama Hizmet Ödülleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement